5 onmisbare watersportartikelen

De zomer komt er weer aan en veel Nederlanders gaan weer met hun boot het water op. Daarom ook dit jaar een nieuw artikel voor alle liefhebbers van watersport. Vandaag bespreken we 5 onmisbare watersportartikelen voor het aankomend seizoen! Eerst noemen we ze alle vijf, daarna bespreken we elk product in meer detail. Wat zijn 5 watersportartikelen die niet in jouw verzameling mogen ontbreken?

  • Boiler voor de boot
  • GPS
  • Koelbox
  • Werkplaatsgereedschap
  • Drijvende sleutelhangars

Het is heerlijk op de boot als de zon schijnt. Lekker op het dek met een zonnebril op je neus; wat kan je gebeuren? Nou… een flinke regenbui bijvoorbeeld! Wanneer je vervolgens in je boot verkleumd zit te wachten op de zon, kan het heerlijk zijn om even warm te douchen. Warm douchen kan echter alleen met een degelijke boiler aan boord. Zorg voor voldoende capaciteit en laat de boiler goed nakijken door een expert. Dit voorkomt dat vervelende bacteriën in het water terechtkomen. Nummer twee op onze lijst van onmisbare watersportartikelen is de GPS (kaartplotter). Wanneer je aan het varen bent, wil je weten waar je bent en waar je naartoe moet. GPS zorgt ervoor dat je nooit meer verdwaald en dat je altijd je weg naar land kunt terugvinden. Misschien ben je een klein beetje afgedreven, maar je hebt na verloop van tijd altijd weer vaste grond onder de voeten! Navigatietoestellen voor de zeevaart kosten een flinke duit, maar kunnen je reis een stuk comfortabeler maken! Nummer drie: koelbox. Je ligt languit op je boot te genieten van het zonnetje. Is er iets om dat moment beter te maken? Een koud drankje in je hand misschien? Een koelbox zorgt ervoor dat jij en je vrienden altijd te drinken hebben tijdens het varen. Natuurlijk is de koelbox niet alleen handig op de boot, maar ook wanneer jullie aan land gaan voor een impromptu barbecue. Bepaal van tevoren of je een model wilt op elektriciteit, of een model met koelblokken.

Watersportartikelen voor de liefhebber

Alle bovenstaande watersportartikelen zijn tamelijk serieus. Staat er niets luchtigs op jullie lijst? Jawel hoor! Nummer vier op onze lijst: werkplaatsgereedschap. Oké, het is misschien niet heel speels, maar goed gereedschap kan je veel slapeloze nachten besparen. Om te genieten van de zomer, moet de boot de winter goed doorkomen. Door zelf af en toe te klussen vergroot je deze kans aanzienlijk. Kies voor een set die alles bevat wat jij doorgaans gebruikt. Tot slot, op nummer vijf in onze lijst met essentiële watersportartikelen: drijvende sleutelhangars. Stel je voor, je bent midden op zee en één van je vrienden glijdt uit op het dek. Normaal gesproken is dat niet zo erg, maar hij heeft de sleutels van de boot in zijn handen! Reden tot paniek? Gelukkig niet! De drijvende sleutelhangar blijft boven water en voorkomt serieuze gevolgen. Misschien moet je vriend de volgende keer iets minder biertjes uit de koelbox halen?

Direct artikelen bestellen

Wil jij alle bovenstaande watersportartikelen veilig en vertrouwd bestellen? Surf dan snel naar Power Watersports. Op deze site vind je alle bovengenoemde artikelen tegen bodemprijzen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en op alle onderdelen krijg je 1 jaar garantie. Natuurlijk hoef je niet volledig op onze lijst te ‘varen’. Op deze site vind je nog veel meer leuke producten voor gebruik op het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van bootstoelen, bootspeakers of handige meetinstrumenten? Zorg dat je klaar bent voor de zomer en bestel vandaag alle watersportartikelen die jij nodig hebt. Hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans dat je goedkoop uit bent! Veel plezier deze zomer.