Altijd met de taxi van Haarlem naar Schiphol

Ik zeg hier in de titel altijd, maar dat is wel vanaf een bepaald tijdsmoment. Voorafgaand aan dat tijdsmoment ging ik namelijk altijd met de trein naar Schiphol. Ik woon in Haarlem, dus het is gemakkelijk om de trein te pakken. De trein brengt je dan helemaal naar de ingangshal van Schiphol en je kunt vanaf daar direct doorlopen naar de incheckbalies en de gates. In theorie is de trein dus ideaal. Helemaal als je relatief dichtbij woont. Haarlem is immers niet heel ver weg. Je kunt ook met je eigen auto gaan, maar dan moet je de auto ergens parkeren. Vaak moet je daarna nog een heel stuk lopen voordat je bij de ingang van Schiphol bent. Daarnaast moet je natuurlijk parkeerkosten betalen. Dus een trein is altijd goedkoper. Helemaal als je voor een lange tijd weg gaat. Als je per dag 5 euro aan parkeerkosten moet betalen en je blijft drie weken weg, dan lopen de kosten snel op natuurlijk. Dus daarom nam ik altijd de trein, totdat ik aan den lijve ervoer dat een trein ook hele vervelende nadelen met zich mee brengt. Een trein kan namelijk te maken krijgen met een storing. Een storing in de trein of ergens op het traject met de signalen leidt dan ook snel tot vertraging en dat leidt vervolgens tot het missen van je vlucht. Natuurlijk gebeurt dit niet elke keer, maar één keer is meer dan genoeg. Dus sinds die ervaring neem ik een taxi van Haarlem naar Schiphol. Als ik terugkom, dan neem ik wel gewoon de trein. Mocht ik dan vertraging oplopen, dan kom ik maar wat later thuis. Dat is niet zo erg. Maar als ik naar het vliegveld reis, dan neem ik het zekere voor het onzekere en dus reserveer ik elke keer een taxi van Haarlem naar Schiphol. Dat is wel zo prettig, want de taxi Haarlem Schiphol komt bij je thuis om je op te halen. Je kunt je koffers direct inladen en vervolgens brengt de taxi Haarlem Schiphol je direct heel vlot naar het vliegveld. De chauffeur parkeert de auto netjes voor de ingang en je kunt daarna snel naar binnen lopen met je koffers en doorlopen naar de gates. Het is sneller dan de trein, maar belangrijker is dat je geen vertraging kunt oplopen door storingen of signalen die niet werken. Dus als je je vlucht niet wilt missen en als je geen risico wilt nemen, kies dan gewoon voor een taxi van Haarlem naar Schiphol.

Een goede taxi Haarlem Schiphol boek je via taxi023.nl

Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbaar taxibedrijf, dan kun je altijd terecht bij Taxi023. Dit taxibedrijf werkt onder andere met vaste routes en de route tussen Haarlem en Schiphol is één van die vaste routes. Voordeel van een taxi Haarlem Schiphol is dat je een vast bedrag betaalt. Je hoeft dus niet in de stress te raken vanwege een oplopende meter. Verder ben ik zelf erg tevreden over dit taxibedrijf. Elke keer als ik met de taxi van Haarlem naar Schiphol reis, dan ben ik op tijd en de chauffeur is elke keer weer zeer professioneel. Wat dat betreft ben ik zeer tevreden en zie ik geen reden om een andere taxi van Haarlem naar Schiphol te reserveren.

Nog een paar redenen waarom Taxi023 een goede keuze is

  • Haarlem Schiphol voor slechts 35 euro
  • Luxe taxi’s en busjes
  • 24/7 bereikbaar
  • Taxibusje tot 8 personen
  • Comfortabel voor een zeer aantrekkelijke prijs

Al met al is een keuze voor Taxi023 altijd een slimme en voordelige keuze.