BDSM Zweep ter verrijking van je seksleven

Bij BDSM bieden we producten voor eenieder die zijn of haar seksleven wil verrijken. We staan bekend om onze discrete en punctuele service. We leveren producten voor heren, voor dames, en voor koppels. Deze producten bestaan uit diverse categorieën zoals: voorbehoedsmiddelen met een twist, stimulerende middelen, erectie opwekkers, massage oliën. Kortom, alles wat een bijdrage kan leveren aan de ervaring in de slaapkamer.  Mocht u nou van wat meer uitdaging en spanning houden dan hebben we ook sm-artikelen voorradig zoals: boeien en zwepen. Met name de BDSM zweep kan uw seksleven een extra boost geven.

De BDSM zweep

Allereerst willen we aangeven dat het gebruik van sm-artikelen in de wereld van BDSM heel normaal is. BDSM biedt graag de inspiratie en spanning die u misschien in het dagelijks leven mist. De BDSM zweep is een uitstekend product om mee te beginnen. De BDSM zweep kan een extra toevoeging zijn voor een rollenspel. Een rollenspel waarin zowel zachtheid als intensiteit plaats kan vinden. Voor alle fantasieën bieden we bij BDSM een oplossing. Zo zijn er zwepen die meer geënt zijn op het liefkozend plagen en zwepen die het randje opzoeken. We beschikken over verschillende zwepen:

  • ‘Plezierig smeken’ mini zweepje
  • ‘Sla me’ siliconen peddel
  • Aluminium/siliconen paddle en ballbuster basher

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als je een beginner bent in deze wereld van seksactiviteiten raden we je aan om te kiezen voor een klein zweepje of eventueel een siliconen paddle. Deze beschikken namelijk over zachte materialen die uitermate geschikt zijn om rustig aan kennis te maken met het gebruik van zwepen en meer specifiek nog de BDSM zweep. Ben je al een gevorderde in de wereld van zwepen? Dan kun je kiezen voor een flogger met leren stroken, een platte paddle of rijzweep. Verder hebbenwe zwepen met metalen kettingen die speciaal ontworpen zijn om een intense prikkel achter te laten. Deze staan bekend om hun inspirerende effect op rollenspellen waarbij met name ook de grenzen verkend kunnen worden.

Gebruik 

Het gebruik van de zweep binnen intieme activiteiten wordt vaak onderschat. Het is vaak lastiger om deze zweep in de praktijk te gebruiken dan je in je fantasiewereld denkt. Het is van belang dat je een goede coördinatie hebt om te voorkomen dat je slaat op plekken die je niet beoogde te raken. In die zin kan het gebruik van een zweep soms gevaarlijk zijn. Het is natuurlijk afhankelijk van het type zweep dat je gebruikt. Een rijzweep met PVC uiteinde heeft logischerwijs een ander resultaat en effect dan een zweep met korte veren, ook wel een kietelaar genoemd. De zweepjes in ons assortiment beschikken bijna allemaal over een lus, waardoor optimale veiligheid wordt bewerkstelligd. Door deze lus heb je een betere controle over de plek waar de BDSM zweep terechtkomt. Het vereist een oefening. Zorg dus als je een beginner bent, dat je de BDSM zweep op een bewuste manier gebruikt en geen ongewenst letsel toebrengt. Er zijn ook varianten zoals paddles met metalen noppen of studs die een indruk achterlaten op je partner. De meeste zwepen beschikken over een lang handvat waardoor ze makkelijk te hanteren zijn in verschillende rollenspellen. Bij BDSM bieden we hoogwaardige producten van goede kwaliteit die aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. We bieden voor elk segment een product die aansluit op zowel het budget als op de seksuele fantasie. Op de webshop van BDSM vind je betaalbare producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Indien je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je ook nog eens een korting van 20%. Bij een bestelbedrag van meer dan 250 euro ontvang je de Grey Bondage Cadeaubox. Bekijk nu snel de website van BDSM Producten.