Bekijk de wereld van boven met de rondvluchten van Sand Air

Als je op straat loopt, dan kun je altijd even naar boven kijken en de lucht bekijken. Deze is in Nederland in de regel bedekt met wolken en als je geluk hebt dan zie je wat blauw tussen de wolken door. Het uitzicht is natuurlijk mooi, maar je hebt het al vele malen gezien. En het is uiteindelijk weinig spectaculair. Het is altijd een beetje lucht met een beetje bewolking. Als je een vliegreis maakt, dan verandert je perspectief. Als je tenminste bij het raam zit. De lucht is dan om je heen en soms vlieg je zelfs boven de wolken. De wereld onder je, de wereld waar je normaal in rondloopt, is klein en bijna insignificant. De huisjes lijken wel op speelgoed huizen. Het is alsof je naar Madurodam zit te kijken. Maar het uitzicht in een normaal vliegtuig waar je mee op vakantie gaat is niet altijd even goed. Ten eerste moet je naast het raam zitten om wat te zien. En wat je ziet is puur afhankelijk van de route van het vliegtuig. Vaak weet je ook niet wat je ziet of waar je bent en na 10-20 minuten zit je alweer boven de wolken. Dus het is vooral leuk tijdens het opstijgen en het landen. Daarna pak je een boek of een tablet en probeer je zo goed en kwaad als dat kan de tijd door te komen. Wat dat betreft is vliegen een vrij saaie aangelegenheid. Maar je kunt ook kiezen voor rondvluchten. Rondvluchten zorgen namelijk voor een totaal andere ervaring. Je kunt dan voor een langere tijd boven de wereld zweven en je stijgt ook niet zo ver op dat je boven de wolken terecht komt. Daarnaast zit je tijdens de rondvluchten van Sand Air in een klein privé vliegtuigje. Hierdoor heb je veel meer het idee dat je ook echt vliegt en je kunt veel beter de wereld om je heen en beneden je bekijken. Rondvluchten zijn dan ook een hele ervaring waar je nog lang van zult nagenieten. Het is nooit verkeerd om de wereld die je gewend bent eens van een heel ander perspectief te bekijken. Als je in Rotterdam en omstreken woont, dan kun je met de Rondvluchten van Sand Air dus je eigen stad bekijken en natuurlijk ook alle toeristische attracties die je normaal altijd alleen van beneden kunt bekijken. Als je een mooie heldere dag uitzoekt, dan zijn de rondvluchten van Sand Air echt de moeite waard. Los van het uitzicht heb je door te vliegen met een klein vliegtuigje ook echt het idee dat je zweeft. Als je in een Boeing 737 zit, dan zit je de hele reis eigenlijk gewoon stil. Alleen tijdens het opstijgen en landen heb je echt het gevoel in een vliegtuig te zitten.

Boek rondvluchten via sandair.nl

Mocht je één van de rondvluchten willen boeken, dan kan dat via sandair.nl. Via deze site kun je verschillende rondvluchten boeken met verschillende tijden. Hieronder vind je een overzicht:

  • 20 minuten voor 152,50 euro
  • 30 minuten voor 185,00 euro
  • 45 minuten voor 255,00 euro
  • 60 minuten voor 322,00 euro

Deze prijzen zijn gebaseerd op het vliegen met de Cessna 172. Je kunt echter ook vliegen met de Tecnam 2010. Dit is een iets luxer toestel en de prijzen worden daarmee dus ook een stukje hoger.

Neem contact op via sandair.com en boek één van de rondvluchten

Dus als je de wereld eens van boven wilt bekijken via de rondvluchten van Sand Air, boek dan snel via de website sandair.nl.