Bestel vandaag nog uw iPhone 8 hoesjes

Het gerenommeerde merk Apple brengt binnenkort het achtste model van hun bekende smartphone op de markt: de iPhone 8. Hoesjes zijn nu alvast bij ons te bestellen zodat u bij de release uw dure smartphone direct optimaal kunt beschermen tegen diverse nare invloeden. Want stelt u zich voor dat u de eerste dag al uw telefoon laat vallen en er krassen op het scherm komen, of erger nog: een gebroken scherm! Dat had u dankzij onze iPhone 8 hoesjes kunnen voorkomen. Dit is weer een duidelijk voorbeeld van: beter voorkomen dan genezen. Dus kijk op gsmpunt.nl en maak uw keuze tussen ons aanbod aan onder andere:

  • Book cases,
  • Flip cases,
  • Back covers,
  • En de insteek hoesjes.

Of bekijk alle hoesjes en bepaal via de categorie├źn welke iPhone 8 hoesjes het beste bij u passen. Geef bijvoorbeeld het materiaal aan, type hoesje of maximumprijs. Vervolg dan uw weg door in te loggen op uw account. Want het is ongetwijfeld niet de eerste keer dat u een hoesje koopt bij GSM punt. En anders staat het u vrij om even een account aan te maken. Dan hoeft u namelijk slechts eenmalig uw gegevens in te voeren en kunt u een verlanglijstje maken van hoesjes en accessoires die u in de toekomst weleens zou willen kopen. Wist u trouwens dat we ook beschermende glazen en plastieken lagen verkopen die u op het scherm van uw smartphone kunt lijmen? Dankzij deze screen protectors beschermt u uw telefoon tegen vallen en krassen.

En vergeet niet om bij de Apple accessoires te kijken

Naast hoesjes voor Apple en diverse andere smartphoneproducenten verkopen we een keur aan telefoonaccessoires. Als u toch een nieuwe iPhone krijgt, dan wilt u waarschijnlijk ook nieuwe accessoires. Op onze afdeling met Apple accessoires kunt u al erg veel producten bestellen die tijdens de release van de smartphone wederom direct naar u worden opgestuurd. Als u erg veel reist dan kunt u bijvoorbeeld wel een goede powerbank gebruiken. Dit is een apparaatje ter grootte van een USB-stick. U sluit het aan op uw stroomnetwerk, bijvoorbeeld door het aan uw laptop te hangen, zodat u de powerbank kunt opladen. Mocht u lange reizen maken en uw telefoon continu nodig hebben, dan koppelt u de powerbank aan de iPhone en profiteert u van een extra accu. Dit is slechts een voorbeeld van de Apple accessoires die we aanbieden. U kunt tevens denken aan extra opladers, headsets zodat u veilig kunt bellen in de auto of het openbaar, geheugenkaarten en natuurlijk een extra batterij. Die batterij zult u waarschijnlijk aanvankelijk nog niet nodig hebben. Maar als uw iPhone al een aantal jaren oud is, dan zal de batterij sneller leeglopen. Tot grote irritatie van de eigenaar. Als u continu moet opladen dan is het zeker het overwegen waard om een nieuwe batterij te kopen.

We bezorgen uw producten direct als ze leverbaar zijn

Voor de iPhone 8 hoesjes en de Apple accessoires moet u nog even geduld hebben. Het is nog niet aangekondigd wanneer deze iPhone verschijnt, maar het zal vermoedelijk in het najaar van 2017 zijn. U hebt dus nog genoeg tijd om te kijken welke provider het scherpste abonnement aanbiedt en u kunt bij ons alvast hoesjes en headsets bestellen. Hebt u hier verder nog enige vragen over? Klim dan in de pen en vul het online formulier in. U kunt ons tevens bellen of aanspreken via Facebook en Twitter. We geven regelmatig scherpe kortingen op diverse producten. Die vermeldingen vindt u op de sociale media en ook via de nieuwsbrief waarvoor u zich gratis kunt aanmelden.