Bestemmingen transport

Als je net je eigen onderneming start ben je er vaak niet bewust van wat er allemaal bij komt kijken. Van administratie tot het aannemen van personeel tot aan de communicatie van het product. Nu ben ik een duizendpoot en van alle markten thuis. Toch ben ik van mening dat het niet verstandig is alle onderdelen van een onderneming zelf in handen te houden. Ieder heeft zijn specialisme en zijn ervaring die relevant is voor de betreffende taak. Na een jaar kon ik dus ook de logistiek niet meer voor mijn rekening nemen. Ik reisde maandelijks en soms zelfs wekelijks op en neer naar Oost-Europa. In Oost-Europa vond ik namelijk een mandenmaker. Een echte vakman die nog met de hand manden maakte van riet en takken. De combinatie van deze twee materialen zorgt echt voor een subliem resultaat. Deze traditionele mandenmaker zit in Boekarest. Ik probeerde mijn rit altijd te combineren met een bezoek aan Kroatië aangezien ik daar glaswerk in koop. Ze hebben daar nog traditionele ambachten zoals glasblazers en leermakers. Mijn onderneming groeide echter enorm door de jaren heen en ik moest uitbreiden. De verkoop nam dermate toe dat ik niet met 1 rit per maand uitkwam. Ik moest op een gegeven moment wekelijks naar Oost-Europa afreizen voor bestemmingen transport. Toen vond ik online Rugo Logistics. De website maakte meteen een overzichtelijke en betrouwbare indruk. Ze zijn al jaren actief in de logistiek branche. Na eerst uitgebreid onderzoek te hebben gedaan op de website, pakte ik de telefoon om een persoonlijke afspraak te maken. Mijn vraag was namelijk nogal specifiek. Ik wilde idealiter het bestemmingen transport laten combineren. Dus een transport naar Roemenië regelen dat terug gaat via Kroatië. Op deze manier dacht ik wellicht kosten te kunnen drukken.

Bestemmingen transport door Rugo Logistics

Hoe ging het proces in zijn werk? Mijn telefoontje werd direct beantwoord. Een vriendelijke vrouwenstem beantwoordde de lijn. Ze nodigde me direct uit voor een gesprek om mijn vraagstuk persoonlijk en in detail te kunnen bespreken. Je hebt namelijk diverse soorten bestemmingen transport. Rugo Logistics draagt zorg voor twee soorten bestemmingen transport:

  • Deelpartijen
  • Complete ladingen

Dit eerste bleek een goede oplossing voor mijn geval te zijn. Het aantal producten dat ik insla bestrijkt namelijk geen complete lading, maar door het slim combineren van verschillende klanten kwam Rugo Logistics met een goede oplossing. Een ander groot voordeel vond ik dat ze al jarenlang, al minimaal sinds 2000, samenwerken met dezelfde partners voor hun bestemmingen transport. Alle partners zorgen stuk voor stuk voor goede beveiliging. Zo zijn de terminals ook 24 uur per dag geopend en dus bemand. Dit zorgt voor een enorme veiligheid. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren op plekken waar zoveel waardevolle producten bij elkaar liggen opgeslagen. Een ander voordeel is dat de partners goed op de hoogte te zijn van de hele procedure van het registreren van de producten tot aan de verdere distributie van het bestemmingen transport. Ze helpen je nauwkeurig met de gehele inklaringsprocedure. Op deze manier vindt zo weinig mogelijk vertraging plaats. En dat is natuurlijk een vrij belangrijk detail als je een bedrijf runt. Je kunt het je niet permitteren dat een vracht vertraging oplevert, want dan moeten je klanten dus ook wachten.

Contact

Ik werk nu sinds 2015 met Rugo Logistics BV voor mijn bestemmingen transport en ik wil niet meer terug naar mijn initiële situatie. Je kan op Rugo Logistics BV rekenen en ik heb nog nooit problemen gehad. Het is kortom een betrouwbare en veilige service voor al uw logistieke vraagstukken. Mocht je meer informatie willen bezoek dan snel de website: www.rugo.nl.