Dankzij de aanschaf van een led dimmer hebben wij heel sfeervolle, duurzame verlichting in ons huis

Een aantal jaar geleden hebben wij een nieuwe woning laten bouwen en zoals dat vandaag de dag gaat, hebben wij meteen gekeken hoe wij deze woning zo duurzaam mogelijk zouden kunnen maken. Wij zijn daarom naar een beurs geweest om te kijken welke vormen van duurzaamheid wij in onze woning zouden willen toepassen en daar hebben wij ons laten voorlichten over de mogelijkheden van ledverlichting. Dit sprak ons namelijk heel erg aan omdat deze vorm van verlichting heel weinig energie neemt en daarnaast zijn de risico’s op brand ook veel kleiner wanneer je gebruik gaat maken van ledverlichting. Wat dat betreft hadden wij dus ook helemaal geen spijt van onze beslissing om deze verlichting in onze woning aan te brengen. Wat wij echter wel vervelend vonden, was dat wij soms graag wilden dat het licht een beetje gedimd kon worden. Vandaar dat wij een tijdje geleden op zoek zijn gegaan naar mogelijkheden voor de aanschaf van een led dimmer. Wij hadden namelijk ooit op televisie gezien dat dit tot de mogelijkheden behoorde en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij een goede led dimmer zouden kunnen vinden. Dat was geen eenvoudige zoektocht kan ik u vertellen en vandaar dat ik maar even in de pen kruip om even wat meer over onze zoektocht naar een led dimmer te vertellen. Mocht u momenteel ook een led dimmer zoeken, dan wil ik u van harte aanraden om een keer naar de site van Ledshop-Groenovatie.com te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan interessante mogelijkheden kunt vinden. Ik ben ervan overtuigd dat u hier precies de lampen en de led dimmers kunt vinden waar u behoefte aan heeft. Wij hebben hier dan ook meteen een bestelling geplaatst en wij zijn zeer tevreden over zowel de producten alsook over de service van Ledshop-Groenovatie.com.

Dankzij onze led dimmer besparen wij veel energiekosten

Toen wij eenmaal op de site van Ledshop-Groenovatie.com terecht waren gekomen, hebben wij meteen gekeken welk led dimmer het beste bij onze situatie zou passen. Wij hebben gezien dat er heel veel mogelijkheden waren en vandaar dat wij graag advies zouden willen inwinnen over welke led dimmer het meest geschikt was voor onze woning. Wij hebben daarom even contact opgenomen met een van de medewerkers van deze webwinkel en deze heeft ons voorgelicht over de mogelijkheden die er waren op het gebied van de led dimmer. Zij raadde ons aan om te kiezen voor een inbouw led dimmer omdat deze in de muur kon worden ingebouwd. Ook gaf hij ons het advies om te kiezen voor een led dimmer die werkte met een afstandsbediening. Dat vonden wij een heel goede tip omdat wij op deze manier niet naar de muur hoefden te lopen om de verlichting in onze woning aan te passen. Wij zijn dan ook heel erg blij dat wij zulke goede adviezen hebben gekregen van deze shop en wij raden iedereen aan om ook een keer naar deze site te komen kijken om te zien wat men hier allemaal aan mogelijkheden aanbiedt.

Onze bestelling werd de volgende dag al afgeleverd

Toen wij eenmaal besloten hadden dat wij graag een bestelling wilden plaatsen via Ledshop-Groenovatie.com, hebben wij dit ook meteen gedaan. Aangezien wij voor 20:00 bestelden, hadden wij onze producten de volgende dag al in huis. Wij kunnen nu:

  • onze verlichting in onze woning heel goed dimmen
  • aan de hand van een afstandsbediening de sfeer van het licht bepalen
  • veel energiekosten besparen dankzij een heel minimale investering

Kijk ook even op Ledshop-Groenovatie.com. Lees meer…