De kantoorinrichting van uw keuze

katoprojecten - kantoorinrichtingWerken op een kantoor kan behoorlijk saai zijn. Dit komt in de meeste gevallen niet door het werk dat u doet, maar voornamelijk door de omgeving waar u in zit. Deze zijn vaak weinig inspirerend en zullen er dus niet voor zorgen dat u productiever wordt. In tegenstelling zelfs, het kan er in het slechtste geval voor zorgen dat u minder productief bent. Dit heeft voor een gedeelte met de lucht in de kantoorruimte te maken, maar voor het merendeel wordt dit bepaald door de kantoorinrichting. Als u werkt in een omgeving met witte (of grijze) muren, grijs meubilair en geen details waar u vrolijk van wordt, dan wordt het al snel een saaie boel. En een saaie ruimte heeft er nog nooit bij iemand voor gezorgd dat zij zich creatiever voelden en dus harder gingen werken. Bent u ondernemer en leidt u een team die dagelijks naar uw kantoor komt? Zorg dan dat uw kantoorinrichting niets te wensen overlaat. Het is de plek waar u en uw personeel dagenlang doorbrengen en het is ook de ruimte waar u uw (potentiële) klanten ontvangt. U wilt natuurlijk dat zij een goede en positieve indruk van u hebben. Zij moeten het enthousiasme dat u heeft voor uw product of dienst met u delen. En met de juiste kantoorinrichting kunt u dan echt al een heel eind komen. Vindt u het lastig om te bepalen wat die kantoorinrichting dan precies moet zijn? Kijk dan eens op de website van Kato Projecten. Hier vindt u verschillende mogelijkheden om te ontdekken wat u in uw kantoorinrichting wilt hebben.

  • Producten
  • Ruimte
  • Stijl

Binnen deze drie categorieën kunt u de inspiratie opdoen die u nodig heeft voor uw nieuwe kantoorinrichting. Bent u op zich wel tevreden met uw inrichting? Dan kunt u ervoor kiezen om alleen een aantal producten erbij te nemen of te vervangen. Wilt u liever een complete makeover? Kies dan voor de categorieën ruimte of stijl.

Een nieuwe kantoorinrichting met stijl

Wanneer u uw kantoor opnieuw laat inrichten, dan laat u dat doen met stijl. Kies niet voor de saaie grijsachtige meubelen, maar ga voor een kleurrijke omgeving waar uw werknemers en klanten blij van worden. Op de website van Kato Projecten vindt u uiteenlopende voorbeelden van inrichtingen waar u voor kunt kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de stijlen. Wij zeggen niet dat u een complete stijl moet overnemen (tenzij het helemaal bij u past natuurlijk), maar het is de ideale plek om inspiratie op te doen en zo uw eigen stijl voor uw kantoorinrichting te ontwikkelen. De verschillende onderdelen waar u hier uit kunt kiezen zijn:

  • Basic
  • Modern
  • Industrieel
  • Vintage
  • Scandinavisch

Iedere stijl heeft zo zijn eigen kenmerken voor een kantoorinrichting. Maar een ding is zeker: er zit altijd wel iets tussen dat u zult inspireren. Zelfs als u de stijl zelf helemaal niets vindt, kan die ene bank of tafel toch net de inspiratie zijn die u nodig heeft om uw eigen kantoorinrichting samen te stellen. Als u een kijkje neemt bij de stijlen dan komt u daar uiteenlopende producten tegen die u in uw kantoorinrichting goed kunt gebruiken. U kiest uiteraard voor tafels en stoelen, want waar wordt er anders gewerkt? Maar vergeet ook de details niet. Een mooie bijzettafel, lounge of poef kan de kantoorinrichting een hele andere sfeer geven en dat kan maar net zijn waar u naar op zoek bent. Wij raden u dan ook zeker aan om bij alle producten te kijken en te zien of er iets voor u tussen zit. U weet maar nooit waar u het perfecte onderdeel voor uw kantoorinrichting tegenkomt.

Uw kantoorinrichting compleet geregeld

Het uitzoeken en indelen van uw eigen kantoorinrichting neemt tijd in. Heeft u geen zin om uw kostbare tijd kwijt te raken aan het maken van een kantoorinrichting? Kies er dan voor om dit uit te besteden aan Kato Projecten. Door hun jarenlange ervaring is het voor hen makkelijk om voor u een inrichting bij elkaar te zetten waar u blij van wordt. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is aan te geven waar u naar op zoek bent. Kato Projecten doet dan de rest voor u. Voor uiteenlopende soorten bedrijven verrichten zij deze service. Of u nu in het onderwijs, ziekenhuis of mediatheek werkt. U bent bij Kato Projecten van harte welkom om te praten over de mogelijkheden van een kantoorinrichting. U kunt de producten die u bij hen op de website vindt hier ook allemaal bestellen. Dit heeft zo zijn voordelen. Als u alles in een keer bij elkaar besteld heeft u niet meteen alles geregeld, maar kunt u, wanneer het bij u afgeleverd wordt, direct zien hoe het in uw kantoor gaat passen. Bestelt u voor € 150,- of meer? Dan zijn de verzendkosten gratis. Daarnaast heeft u 8 dagen retourrecht. Bevallen de meubelen toch niet? Of is de ruimte waar u die bank voor in gedachten had toch iets kleiner dan verwacht? Dan kunt u de artikelen retour sturen. Heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard telefonisch of per mail contact opnemen. Zij helpen u graag verder bij het inrichten van uw kantoor en de zaken die daarbij komen kijken. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en kom er achter wat een goede inrichting van een kantoor voor een positieve effecten kan hebben.