Deuren met kerntrekbeveiliging

mr-beveiliging - KerntrekbeveiligingElk huis moet zo goed mogelijk tegen inbraak beschermd worden. U kunt nog zulke goede alarmsystemen laten installeren, maar het is net zo belangrijk om uw deuren zelf goed te beveiligen. Met alleen een slot op de deur komt u er niet meer. Een deur moet beschermd worden met kerntrekbeveiliging. Door deze extra beveiliging op uw sloten is het voor potentiƫle inbrekers onmogelijk om kerntrekken op de deur toe te passen. De cilinder is met deze uitstekende beveiliging namelijk helemaal omsloten door metaal. Hier kan geen enkele inbreker doorheen komen. U doet er dus goed aan om deze kerntrekbeveiliging op al uw buitendeuren te bevestigen. Veel inbrekers zullen ook de achterdeur proberen wanneer het bij de voordeur niet gelukt is. Zorg er dus voor dat er niemand binnen kan komen die ongewenst is. Door goede kerntrekbeveiliging maakt u dit mogelijk. U kunt deze een vele andere vormen van beveiliging kopen bij Mr-Beveiliging. Dit bedrijf zorgt voor allerlei zeer goede alarmsystemen en sloten voor elke mogelijke deur. Met kerntrekbeveiliging van goede kwaliteit houdt u inbrekers buiten de deur. U kunt deze beveiliging gemakkelijk en snel via de webshop bestellen. U krijgt veel voordeel wanneer u hier bestelt, het is dan ook echt aan te raden om het ruime assortiment eens te gaan bekijken.

  • Geen verzendkosten boven de 70 euro
  • Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis!
  • Deskundig advies waar nodig

Op elke goede deur zou kerntrekbeveiliging moeten zitten. Helaas is dit niet altijd het geval. Wanneer u een nieuw huis koopt zult u waarschijnlijk sowieso alle sloten vervangen voor de veiligheid. U weet dan immers zeker dat uw familie de enige is met een sleutel van het huis en dat de oud bewoners niet zomaar binnen kunnen komen met een achtergehouden reserve sleutel. Het vervangen van de sloten wordt echter moeilijker bij een huurhuis. Vaak is het zo dat bij een appartement de makelaar en de huisbaas de sleutel van de voordeur ook hebben. Dan is het wel zo fijn wanneer u zeker weet dat anderen in elk geval niet binnen kunnen komen. Hiervoor kunt u vragen om een slot met kerntrekbeveiliging. U voelt zich dan ongetwijfeld meteen een stuk veiliger in uw eigen woning en dat is wel zo handig wanneer u in een grote stad woont.

Een slot met kerntrekbeveiliging

Een goed slot op de deur is voorzien van kerntrekbeveiliging. Hierdoor weet u zeker dat er niet zomaar bij u ingebroken kan worden en dat u het ongewenst bezoek zo moeilijk mogelijk maakt. Het is wel van groot belang dat u kerntrekbeveiliging van goede kwaliteit in huis haalt. Wanneer er iets mis is met de beveiliging van uw sloten kunt u net zo goed de voordeur open laten staan. Dat scheelt u dan een hoop schade aan de deurpost. Bij kwaliteit moet u dan ook letten op de keurmerken. Kerntrekbeveiliging met het SKG keurmerk is van hoge kwaliteit en hiervan zult u dus ook lange tijd plezier hebben. Met goede kerntrekbeveiliging krijgen inbrekers de deur niet snel open. Vaak heeft u wel een licht in de tuin of bij de deur dat werkt met bewegingssensoren. Hierdoor staat de inbreker dan al snel in een fel licht en dat wil natuurlijk niemand. Wanneer de deur dus niet snel open te breken is, heeft u grote kans dat de inbreker het liever bij de buren gaat proberen. Dat is heel jammer voor die aardige buurman, maar u wilt natuurlijk graag dat uw huis niet wordt leeggehaald. U kunt zelf al even kijken of u kerntrekbeveiliging op uw deuren heeft. Wellicht heeft een vorige bewoner dit al lang op alle deuren aangebracht en wist u dat helemaal niet. Deurbeslag met kerntrekbeveiliging is goed te herkennen. U ziet dan een plaatje voor de cilinder zitten. Hierdoor kan de deurcilinder heel moeilijk gebroken worden en omdat het al van de buitenkant zichtbaar is, zullen veel inbrekers niet eens de moeite nemen om het te proberen. Dat is voor u natuurlijk wel zo handig. Er zijn wel een aantal zaken waarop gelet moet worden wanneer u kerntrekbeveiliging gaat kopen. Denk goed na welke type deur u heeft. Het is namelijk heel belangrijk dat u kerntrekbeveiliging koopt dat ook op de bestaande deur past. Het is natuurlijk zonde als de maten niet overeenkomen, waardoor het niet eens te installeren is, laat staan dat het voor enige extra beveiliging zorgt. Koop dus vooral bijpassende beveiliging voor uw deuren.

Uw producten snel bestellen

Wanneer u de producten van uw keuze heeft gevonden is het mogelijk om meteen te bestellen. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt heeft u uw nieuwe beveiliging al de volgende dag in huis. U kunt er dus op rekenen dat uw woning binnen zeer korte tijd goed beveiligd kan worden. Door de lage verzendkosten hoeft u niet veel bij te betalen. Zodra u de producten in huis heeft kunt u kijken of alles goed past. Mocht dit nu toch niet het geval zijn, dan is het mogelijk om de artikelen retour te sturen. U krijgt dan meteen uw geld terug. Binnen 30 dagen moet alles teruggestuurd zijn, anders is het te laat. Heeft u wat extra advies nodig over een bepaald product? U kunt dan altijd contact opnemen met de klantenservice. Op werkdagen kunt u hen tot 19.00 uur bereiken. Het is dus zelfs goed mogelijk om na uw werk nog te bellen.