Dit is het leukste zomerkamp voor kids!

Als je je kinderen eens op zomerkamp wil sturen wil je dit natuurlijk doen via een organisatie die daar heel veel ervaring in heeft. Je wilt dat je kinderen goed begeleid worden en zich veilig voelen om zich te uiten en nieuwe dingen te leren. Dan ben je bij Club Adventure zeker aan het goede adres. Daar organiseren ze namelijk al sinds jaar en dag toffe zomerkampen voor kinderen in allerlei leeftijdscategorie├źn. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al bij Club Adventure terecht. Voor hen kun je kiezen uit zowel een actief als creatief zomerkamp, en voor een duur van zowel 4 als 7 dagen. Is je kind nog nooit op kamp geweest? Dan zijn 4 dagen waarschijnlijk al meer dan genoeg. Is het kind heel makkelijk, of heeft het nooit heimwee? Dan kun je het gerust een week op zomerkamp sturen bij Club Adventure. Het gaat dan 7 dagen avontuur tegemoet en veel leren. Bij Club Adventure kun je onder andere de volgende zomerkampen boeken voor kinderen van 5 t/m 8 jaar:

  • Het Animal Adventure kamp 
  • Het Outdoor Kids kamp
  • Het Crea Kids kamp

Alledrie deze zomerkampen zijn zowel voor een duur van 4 als 7 dagen te boeken, het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Naast deze drie opties biedt Club Adventure ook een optie voor een zomerkamp zonder overnachting. Dit is in principe hetzelfde kamp als bovenstaande, maar dan overnacht het kind niet op de kamplocatie. Je krijgt dan korting op de prijs, maar moet wel zelf voor vervoer zorgen elke dag. Als jouw kind heel veel last van heimwee heeft is het een goede optie, maar het brengt wel wat extra organisatie en werk met zich mee voor jou als ouder.

Een creatief zomerkamp voor meisjes

In principe is het Crea Kids kamp te boeken voor zowel jongens als meisjes, maar bij Club Adventure merken ze dat voornamelijk meisjes interesse hebben in dit creatieve zomerkamp. Dit komt waarschijnlijk doordat ze meestal meer geduld hebben om te knutselen en jongens liever in het bos gaan spelen.  Tijdens dit kamp gaan de kinderen aan de slag met allerlei creatieve bezigheden, super leuk! Ze gaan bijvoorbeeld hun eigen schilderij maken, de gekste bouwwerken en bijzondere creaties. Ook studeren ze een eigen voorstelling in die ze uiteraard op het einde gaan uitvoeren. Tijdens dit creatieve zomerkamp is er zelfs een heuse circusdag, waarop ze leren jongleren en goochelen! Echt een kamp vol creatief avontuur!

Het Outdoor Kids kamp

Voor kinderen (zowel jongens als meiden) die liever de natuur ingaan en willen leren survivallen is daar het Outdoor Kids zomerkamp van Club Adventure. Deze vindt plaats middenin de natuur, en de kinderen gaan tijdens dit kamp aan de slag met allerlei stoere activiteiten. Zo gaan ze een parcours in het bos af, een spannende tocht maken door de Speleo tunnels, als echte aapjes in de bomen klimmen en natuurlijk hun eigen broodjes en popcorn bakken boven een kampvuurtje. Dit zomerkamp is uitermate geschikt voor echte rauwdouwers en kinderen die niet bang zijn om vieze handen te krijgen. Ze gaan er gegarandeerd avonturen beleven die ze hun hele leven niet meer vergeten!