E-liquid kopen online bij de E-liquidwinkel

Elektrisch roken is tegenwoordig niet meer weg te denken. De elektrische sigaret maakte een tamelijk moeizame start omdat mensen er wat skeptisch tegenover stonden, maar al gauw nam de populariteit van elektrisch roken erg toe. De elektrische sigaret werkt op basis van waterdamp die wordt gevormd door de zogenaamde e-liquid. Bij de e-liquidwinkel kun je deze vloeistof krijgen in verschillende smaken en met verschillende gradaties van nicotine. Niet zelden wordt elektrisch roken ook wel vergeleken met het roken van een waterpijp, maar toch is de ervaring wel degelijk anders. Het wordt vergeleken omdat je bij het roken van een waterpijp ook kunt kiezen uit verschillende smaken. Je kunt e liquid bestellen online via e-liquidwinkel.nl en dan krijg je de liquids die je hebt besteld snel thuis opgestuurd. Onze online service staat hoog in het vaandel en we willen dan ook graag zorgen voor een snelle levering, alsmede voor een groot aanbod aan vloeistoffen in diverse smaken. Wat wij van onze klanten weten is dat zij graag de mogelijkheid hebben om te kiezen uit verschillende soorten smaken en die hebben wij online voor je op een rijtje gezet. Je kunt bij ons dus kiezen uit verschillende smaken van e-liquid zoals:

  • Fruitsmaken
  • Frisse mintsmaken
  • Diverse tabaksmaken

Wat is e-liquid precies?

Een van de vragen die bij onze online winkel het meest gesteld worden, is toch wel de vraag wat e-liquid nou eigenlijk precies. Daarbij ligt de nadruk op de ingredienten. Je dampt deze vloeistof ten slotte en dan wil je wel graag weten wat er allemaal inzit. Laten we voorop stellen dat zonder deze vloeistof, elektrisch roken niet mogelijk is. Het zorgt voor de damp en voor een bepaalde smaak. De stoffen die in de vloeistof zitten zijn propyleen Glycol en VG. Deze stoffen zijn niet schadelijk voor de gezondheid en komen ook veel voor in veel producten die in de Europese Unie verkocht worden. Er is dus genoeg onderzoek gedaan naar deze stoffen om te weten dat deze niet schadelijk zijn. PG en VG maken dat de vloeistof in de elektrische tot damp wordt en vervolgens zorgt het ervoor dat de aanwezige nicotine in de e-liquid verdund wordt of, met andere woorden, gelijkmatiger wordt verdeeld.

Dampen in plaats van roken

Het dampen van e-liquid levert je diverse voordelen op als we het vergelijken met het roken van gewone sigaretten. Een van de meest gewaardeerde voordelen van het dampen van e-liquid is toch wel dat je op de meeste plekken gewoon mag dampen en je dus niet naar buiten wordt gestuurd. Als je zelf lang hebt gerookt, dan zul je ongetwijfeld ervaringen hebben met wat ik wel eens de terreur van de niet-roker noem. Rokers werden de laatste jaren nergens meer geaccepteerd met als resultaat dat de rokers buiten in de kou aan hun sigaret stonden te lurken. Anderzijds is dat ook niet zo gek, aangezien roken voor anderen schadelijk is en daarom is het dus ook zeker niet gek dat de overheid maatregelen trof om dit te voorkomen. Het dampen van e-liquid zorgt niet voor schade voor anderen. Je bent er anderen dus niet meer tot last en dat is een groot verschil. Niet alleen is dat rustiger voor mensen om je heen, maar ook voor je eigen gemoedsrust is het prettig als je weer dat je met jouw gewoonten andere mensen niet tot last bent. Bij onze online winkel kun je op ieder moment van de dag het assortiment bekijken en kiezen uit een keur aan producten. Wees welkom en ontdek jouw favoriete e-liquids

Lees meer…