Eames replica online kopen

Als je op zoek bent naar een mooie eames replica die je gemakkelijk online kunt kopen moet je absoluut in de webshop van Cavel Design zijn. Daar kun je namelijk kiezen uit een grote selectie design replica’s, zoals van Eames, Wegner, Jacobsen of Van Der Rohe. Dit zijn stuk voor stuk echte designmerken als het gaat om meubels, en dan met name stoelen. Dit kunnen zowel stoelen voor aan de eettafel zijn als luxe (lounge)-fauteuils. Deze merken zijn door Cavel Design geselecteerd, en met de grootst mogelijke precisie nagemaakt. In hun webshop vindt je dus replica’s van deze beroemde merken, wat wil zeggen dat ze niet origineel zijn, maar je dat absoluut niet kunt zien en ze bovendien stukken goedkoper zijn. De Eames replica bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in super veel verschillende varianten, waarvan onder andere:

  • Eames DAR replica
  • Eames DAW replica
  • Eames DSR replica
  • Eames EA117 bureaustoel replica
  • Eames Lounge chair replica

En zo kunnen we nog even doorgaan. Cavel Design heeft van vrijwel elk type Eames stoel een super mooie Eames replica gemaakt en verkoopt deze voor een zeer fijn prijsje in hun webshop. Zo kun je dus de trotse eigenaar worden van een super goed designontwerp, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. En dat laten veel mensen zich geen twee keer zeggen.

Eames replica steeds populairder

Bij Cavel Design verkopen ze allerhande kwalitatief goede design replica’s, maar een van de populairste is toch wel de Eames replica. Eames heeft in de vele jaren dat het merk al bestaat namelijk een aantal super sterke ontwerpen geproduceerd, zoals de DAR, DAW en DSW stoelen. Deze zijn echt te classificeren als designstoelen en voor iedereen die ook maar enigszins kennis heeft van interieur en styling te herkennen. De stijl en vorm van deze stoelen wordt op grote schaal gekopieerd door goedkope winkels, maar je ziet doorgaans meteen dat het weliswaar gebaseerd is op de Eames stoel, maar niet klopt met het originele ontwerp. Bij Cavel Design is dat niet het geval. Daar koop je echt een goede Eames replica die zó erg lijkt op het originele ontwerp dat het nog moeilijk is om de twee van elkaar te onderscheiden. En dat is een goed teken voor een stoel die in feite slechts een replica is van het originele ontwerp. Een Eames replica van Cavel Design is bijna niet van de echte te onderscheiden, dus als twijfelt tussen het kopen van een originele variant of een replica zou ik hun website eens bekijken.

Eames stoelen in alle kleuren

Het allerleukste aan de Eames replica die je bij Cavel Design vindt is misschien nog wel dat hij verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. Dit was natuurlijk bij de originele Eames stoel al het geval, maar bij Cavel Design hebben ze ervoor gekozen om de stoel te verkopen in vele nieuwe, moderne kleuren zoals aquablauw, okergeel en warm grijs. Deze tinten zijn helemaal van nu, en gecombineerd met zo een sterk ontwerp zijn het echte eyecatchers. Een Eames replica van Cavel Design maakt jouw woonkamer of eetkamer helemaal af, twijfel dus niet langer en bezoek hun webshop om jouw designstoelen vandaag nog te scoren!

https://caveldesign.com/