Een brandblusser kopen omdat de oude niet meer goed is?

Het is niet altijd nodig om een nieuwe brandblusser te kopen als de oude gekeurd moet worden. Het gaat er bij een keuring immers om dat de druk nog afdoende is. Is dat niet het geval, dan gaat de controleur op zoek naar het lekje. Wordt dit niet gevonden en kan het dus niet worden gedicht? Dan moet u wel een nieuwe brandblusser kopen. Het heeft dan immers maar weinig zin om de druk weer op te voeren. Door ouderdom kan de druk ook afnemen, dan is er meestal geen sprake van een lek en kan de druk weer worden opgevoerd tot het metertje weer in het groen staat. Toch moet u erg uitkijken met verouderde brandblussers want er kan van alles gaan corroderen. Wilt u daarom liever investeren in een nieuwe brandblusser? Het kopen ervan kan snel en voordelig online en wel via allesveilig.nl. We zijn de webwinkel bij uitstek voor particulieren en voor bedrijven die in groten getale dergelijke blussers willen kopen. Weet u eigenlijk wel welk type blusser u nodig hebt binnen het bedrijf waar u voor werkt? Als u een bhv-diploma op zak hebt dan hoeven we u de verschillen tussen waterblussers en poederblussers niet uit te leggen. Voor een woning is het geen overbodige luxe om een schuimblusser en/of poederblusser te kopen. Ook al hebt u rookmelders in huis hangen, als een dergelijke melder afgaat dan bent u eigenlijk al te laat. Er is brand en als dat vuurtje zich in een beginstadium bevindt dan kunt u het vast en zeker zelf snel blussen. Twijfel dan ook niet aan het brandblusser kopen. Want of u nu alleen woont of kinderen en huisdieren hebt, brandpreventie is voor ieder huis een noodzakelijk gegeven.

Bij ons kunt u een brandblusser kopen voor alle soorten brand

Bij ons kunt u terecht voor een keur aan blussers. Er zijn dan ook allerlei soorten brand die kunnen ontstaan. Een brand van bepaalde elementen en chemicaliën moet u op een totaal andere manier blussen dan een vuur dat is ontstaan in hout of stof. En wat te denken van brandende oliën? Dat kunt u natuurlijk niet met water blussen. Binnen een bedrijf is het risico op dergelijke branden wellicht groter dan een brandje dat u met een brandhaspel en dus met water kunt blussen. Tijdens de training bedrijfshulpverlening wordt u dat allemaal uitgelegd en leert u in de praktijk de diverse blustechnieken. Neem eens een kijkje in ons assortiment. Want daar vindt u onder andere:

  • Maritieme blussers en CO2 brandblussers,
  • Vlamdovende prullenbakken, ideaal voor rookruimtes,
  • En een keur aan accessoires zoals beschermhoezen en bevestigingsbeugels.

Een brandblusser kopen is een eitje want in onze webwinkel kunt u direct de producten aanvinken die u wilt bestellen. Om het brandblusser kopen vervolgens af te ronden vragen we van u uw persoonlijke gegevens en uw bedrijfsgegevens. Dan kunt u het brandblusser kopen al afronden door het totaalbedrag te betalen via een digitale betaalservice. Mocht de bestelling boven de 100 euro uitkomen, dan brengen we in zowel Nederland als in België geen verzendkosten in rekening.

Vergeet niet om er ook rookmelders bij te bestellen

We leveren in principe binnen enkele werkdagen. Dat komt omdat we vrijwel alle afgebeelde producten steevast op voorraad hebben. Een brandblusser kopen tegen scherpe prijzen, dat is waar we prat op gaan. Wist u trouwens dat u ook achteraf kunt betalen? Want u hebt maar liefst 14 dagen retourrecht. Ten slotte willen we het u ook even aanraden om bij onze andere producten te kijken. Want met deze melders beschermt u uw huis of bedrijfspand optimaal!