Een combisteamer is onmisbaar in elk restaurant

Hebt u een professionele combisteamer nodig? Dan bent u bij horecaworld.biz aan het juiste adres. Een combisteamer is een zeer bijzondere oven. Het combineert droge hete lucht met vochtige lucht. Dat betekent dat u een combisteamer zowel als normale heteluchtoven kunt gebruiken als ook om gerechten mee te stomen. Een keuken van ieder restaurant heeft hier vast en zeker baat bij. Wij leveren dan ook voornamelijk onze producten aan bedrijven. Maar als particulier bent u bij ons ook van harte welkom. We verkopen een keur aan combisteamers dus als u door de bomen het bos niet meer ziet dan raden we het u aan om uw zoekgebied te verkleinen. Weet u niet welke combisteamer u wilt hebben? Dan kunt u juist uw gebied vergroten. Dat doet u door één of meerdere van de volgende categorieën aan te vinken:

  • De prijs. Geef uw minimum of maximum te besteden bedrag aan,
  • Of geef uw favoriete merk aan,
  • Ook kunt selecteren op formaat en capaciteit,
  • En ten slotte op temperatuur.
  • Reken er maar op dat u dan een mooie selectie voor ogen krijgt zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Of u nu uw keuken aan het renoveren bent of als u een geheel nieuw restaurant met alles er op en er aan gaat bouwen: een combisteamer komt ongetwijfeld te allen tijde als geroepen.

Ook thuis kunt u de combisteamer vast en zeker goed gebruiken

Naast de combisteamer kunt u ook grotere ovens kopen. En dat is nog lang niet alles want in principe kunt u de gehele keukeninrichting hier bestellen. U kunt daarbij denken aan grote apparaten zoals een nieuw fornuis maar ook klein spul zoals bestek, pannen en reinigingsproducten. We kunnen het ons goed voorstellen dat u zo nu en dan uw inventaris wilt uitbreiden. Kleine objecten willen nog weleens verdwijnen, messen worden bot en elektronische apparaten kunnen kapotgaan. Wij bieden u altijd de beste merken aan. Daarom kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en tevens vindt u er van al deze A-merken hun laatste modellen. Wilt u dus de meest luxueuze en allernieuwste combisteamer bestellen? Dan moet u direct even op onze website kijken, de kans is erg groot dat we het al op voorraad hebben. Als u een account aanmaakt dan kunt u meteen inloggen met behulp van uw wachtwoord en inlognaam. Nooit meer dat uitgebreide contactformulier invullen zodat u met een paar klikken van uw muis kunt bestellen. Uiteraard betaalt u de combisteamer ook digitaal en wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw credit card. U ontvangt een bevestiging en we laten het u weten als uw combisteamer wordt verzonden.

Vergeet niet om ook even tussen de andere producten te kijken

Hebt u toch nog een aantal vragen over dit apparaat of over het maken van een online bestelling? Schroom dan niet maar klim in de pen. Op de website vindt u ons e-mailadres. Is er echt haast bij en hebt u morgen een nieuwe oven nodig? Bel ons dan tijdens werktijden even op. Doordeweeks zijn we namelijk bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Dit zijn tevens de openingstijden van onze showroom. In Rotterdam vindt u namelijk ons kantoor en de showroom zodat u al onze producten met eigen ogen kunt bekijken en even kunt vasthouden. U bent zonder afspraak van harte welkom en het is zelfs mogelijk om direct te bestellen. Omdat de feestdagen weer voor de deur staan hebben we op dit moment flinke kortingen op allerlei producten die met kerst en oud en nieuw te maken hebben. Koop voordelig uw wijnglazen en chocoladefontein in!