Een keurmeester kan niet zonder Safetypat

Hebt u een opleiding tot keurmeester gevolgd? Dan hebt u waarschijnlijk tijdens uw training geleerd hoe een meetapparaat werkt. Een bekend meetinstrument voor het keuren van NEN 3140 apparatuur is de Safetypat. Het test niet alleen maar voltage, ampère en wattage, maar een keur aan gegevens. De Safetypat is er in allerlei vormen en maten. Sommige instrumenten bevatten zelfs een camera zodat u foto’s kunt maken tijdens het keuren. Dat helpt ongetwijfeld bij het opstellen van een rapport. Daarnaast kan bijvoorbeeld de Safetypat van Nieaf-Smitt het volgende:

  • Een universeel elektrische risico inventarisatie maken,
  • Aardlekschakelaars controleren,
  • Meer dan 50.000 metingen opslaan net als 2.000 foto’s.

Deze Safetypat kunt u aansluiten via draadloos Bluetooth en via de USB om data uit te wisselen met uw laptop of pc. Handig als de Safetypat een kleine opslag heeft, ook al is dat in het geval van het hierboven beschreven apparaat overigens niet zo. U kunt bij Meetwinkel aldus een keur aan meetinstrumenten en accessoires bestellen. Kiest u voor de Safetypat van Nieaf-Smitt? Dan wordt het apparaat geleverd met de volgende accessoires:

  • Een voedingskabel en meetsnoeren,
  • Een handige draagtas,
  • Diverse kabels om de Safetypat aan uw laptop te koppelen,
  • En natuurlijk een oplader.

Voor het echte belangrijke keurwerk gebruikt u natuurlijk een Safetypat

Hebt u een weloverwogen keuze kunnen maken? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen. Dat doet u door het artikel van uw keuze te selecteren. Plaats het als het ware in uw digitale winkelmandje en vervolg uw weg. U kunt nu uw adres- en contactgegevens invullen om pas na afloop van de levering te betalen op factuur. Natuurlijk kunt u dat bedrag wel degelijk digitaal overmaken, maar vooraf betalen is geen optie. Zo kunt u nog even de kat uit de boom kijken en de Safetypat testen. Deze apparatentester is voor iedere keurmeester de belangrijkste tool. Vanaf nu kunt u laag elektrisch apparatuur en machines testen. Werkt u voor een bedrijf, bent u ZZP’er of bent u binnen een bouwbedrijf aangewezen als keurmeester? U zult hoe dan ook een speciale NEN 3140 cursus moeten volgen zodat u volledig gediplomeerd aan het werk kunt gaan. Een cursus NEN 3140 voor heftrucks is bijvoorbeeld totaal anders dan een NEN 3140 cursus voor de meterkast van woningen dat uw bedrijf oplevert. Voor dergelijke trainingen kunt u ook bij ons aankloppen want naast de Meetwinkel kunt u bij Ingenium Bedrijfsadvies terecht om keurmeester te worden. Ook algemene trainingen zoals bedrijfshulpverlening kunt u bij Ingenium volgen. Meldt u vandaag nog aan zodat u binnenkort de Safetypat van uw keuze kunt bestellen. Andere artikelen die u trouwens naast de Safetypat in de Meetwinkel kunt aanschaffen zijn onder andere anemometers, klimaatmeters en gaslekmeters.

Hebt u morgen nog een meetinstrument nodig? Bestel dan snel!

Mocht u nog vragen hebben over een specifiek product, over het maken van een online bestelling, het aanmelden voor een cursus of onze algemene werkwijze dan vindt u op de website een aparte pagina met veelgestelde vragen. Staat uw gezochte antwoord er niet tussen? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. We hebben twee vestigingen in het land, namelijk in Hengelo en in Lexmond. De cursussen verzorgen we overigens in alle windstreken zodat u als aanstaand keurmeester nooit al te ver hoeft te reizen. Bovenop de fabrieksgarantie geven we u 1 jaar garantie. Daarnaast krijgt u een zichttermijn. Bevalt het product niet of is er een mankement? Stuur het dan voor de afloop van dit termijn terug. We ruilen het direct voor u om.