Een kleed reinigen regel je via Cinco

Als je een mooi vloerkleed hebt op je houten vloer, dan is dat uiteraard erg fijn voor wat betreft zaken als:

  • Uitstraling
  • Warmte aan de voeten
  • Comfort

Maar het is wat betreft de hygiëne uiteraard allemaal wat minder positief. Je betaalt een zekere prijs voor al dat comfort en die warme voetjes. De reden dat we massaal zijn overgestapt op strakke houten vloeren of vloeren van laminaat, is omdat deze vloeren ten eerste beter passen in een strak modern interieur. Een goede tweede reden is echter dat dit soort vloeren veel gemakkelijker hygiënisch zijn schoon te maken. Vroeger hadden de meeste woningen immers gewoon tapijt in huis. Maar vandaag de dag zie je dat eigenlijk nauwelijks nog ergens terug. Alleen slaapkamers zijn nog voorzien van tapijt. Maar net zoals een vloerkleed samengaat met bepaalde nadelen, zo geldt dat ook voor strakke vloeren. Alle voordelen van een vloerkleed zijn dan ook juist afwezig bij een houten vloer. Deze voelen vaak juist koud aan en zijn alles behalve comfortabel. Met de uitstraling zit het wel goed, maar het kan soms wat saai zijn als een hele woning is voorzien van 1 soort hout. Het is dan ook een combinatie van al deze redenen, voordelen en nadelen dat men kiest voor een houten vloer in combinatie met een kleed. De houten vloer zorgt immers voor een makkelijk te reinigen vloeroppervlak. Tevens zorgt de vloer voor een strak uiterlijk passend in een modern interieur. Het kleed daarentegen, is juist een factor die de monotone uitstraling van de houten vloer doorbreekt. Tevens creëer je in het zitgedeelte van een woning een vloeroppervlak dat lekker warm aanvoelt en zacht is aan de voeten. Maar deze combinatie, hoewel het zeker het beste van beide werelden combineert, lost het probleem van de hygiëne uiteraard niet op. Een vloerkleed is net als tapijt een bron van bacteriën. Dat komt omdat je niet zo makkelijk een kleed kunt reinigen en zeker niet zo makkelijk als een houten vloer. Je kunt niet even met een dweil over een kleed gaan. Dat betekent dat je aangewezen bent op een stofzuiger en deze laat veel in het kleed achter. Vlekken en dergelijke kun je er ook niet zomaar uitboenen. Ten eerste zijn sommige vlekken te hardnekkig voor een sopje en ten tweede kan een flinke boenpartij het kleed ernstig beschadigen. Gelukkig kun je bij Cinco terecht als je je kleed wilt reinigen. Het voordeel van een vloerkleed is dat je deze kunt transporteren. Dat betekent dat Cinco het kleed kan ophalen. Vervolgens kunnen ze in de werkplaats van Cinco het kleed reinigen en daarna kun jij weer genieten van een hygiënisch fris en schoon kleed.

Een kleed reinigen is zo geregeld

Een tapijt reinigen kan lastig zijn, omdat je deze niet even lost kunt halen en naar de winkel kunt brengen. Maar een kleed reinigen is wat dat betreft zo geregeld. Je kleed wordt opgehaald, gereinigd en terug gebracht. Dat geldt voor het reinigen van vlekken, maar ook voor een opfrisbeurt.

Vraag een gratis offerte aan via de site

Als je je kleed wilt reinigen, dan kun je via de site van vloerkleedreinigen.com meteen een gratis offerte aanvragen. Tevens kun je telefonisch gratis advies vragen betreft een kleed reinigen.