Een mobiel whiteboard is ideaal

Onlangs hebben wij bij whiteboard-flipover.nl, de website van Whiteboard-Flipover en IVOL een aantal mobiele whiteboards aangeschaft. We wilden een mobiel whiteboard in alle ruimtes waarin lessen, trainingen en cursussen gegeven worden. Als trainingscentrum is het praktisch om met een mobiel whiteboard te werken omdat:

  • Een mobiel whiteboard verrijdbaar is
  • Meerdere whiteboards in één ruimte te gebruiken zijn
  • Ruimtes zonder whiteboards voorzien kunnen worden van een whiteboard
  • Een mobiel whiteboard dubbelzijdig is
  • Een mobiel whiteboard in verschillende maten verkrijgbaar is

Er zijn dus nog al wat voordelen aan mobiele whiteboards en we hebben het er dan nog niet over gehad dat het zelfs mogelijk is om een blauw whiteboard te kopen. Op de website van Whiteboard Flipover zijn we echter verrast door alle mogelijkheden.

Mobiel whiteboard eenvoudig besteld

Op deze website kwamen we erachter dat een mobiel whiteboard verkrijgbaar is in diverse formaten. Van 89 x 192 cm, het kleinste formaat, tot 120 x 200 cm, wat het grootste formaat is dat verkrijgbaar is via deze site. De prijzen vielen ons ook enorm mee. Je hebt al een mobiel whiteboard voor onder de 200 euro en dat is de prijs inclusief btw. Omdat wij diverse formaten wilden, maar van sommige formaten wel meerdere exemplaren hebben besteld, kwamen we ook in aanmerking voor staffelkorting. Bijkomend voordeel was dat de verzending gratis is en dat was perfect, want dat schelde enorm in de kosten. Het afrekenen ging overigens ook heel soepel. We konden tussen een groot aantal betaalmethodes kiezen en voor ons was het heel praktisch om het met AfterPay te betalen, want zo konden we eerst zien of we voor elke ruimte het juiste mobiele whiteboard hadden besteld. Uiteindelijk hadden we voor twee ruimtes toch een groter whiteboard nodig en toen hebben we via de klantenservice navraag gedaan of die geruild konden worden. We werden erg vriendelijk geholpen en het bleek geen enkel probleem te zijn om deze whiteboards te ruilen, want als klant heb je een bedenktermijn van 14 dagen. Dat was natuurlijk ideaal.

Er ging meer in de winkelwagen

We waren in eerste instantie op zoek naar een mobiel whiteboard voor elke ruimte, maar eenmaal op de website aangekomen zagen we dat er veel meer zaken verkocht werden. We zijn toen direct gaan kijken of er nog meer in het assortiment is wat we nodig hebben. Zo konden we wel een aantal flipovers gebruiken die erg handig zijn bij sessies en trainingen en wat heel handig is, is dat er ook veel accessoires verkocht worden op deze website. Zo hebben we voor alle whiteboarden en flipovers meteen nog aangeschaft:

  • Markers
  • Stiften
  • Magneten
  • Wissers
  • Flipoverpapier

En we hebben voor elke ruimte meteen ook displays voor posters aangeschaft, om daar de route naar de uitgang voor geval van nood in op te hangen in alle ruimtes. Ook staat er nu een brochurehouder bij de receptie, die we ook gelijk besteld hebben. Al met al hebben we dus een heel positieve ervaring met de aanschaf van onze spullen via www.whiteboard-flipover.nl. We waren snel klaar, konden alles vinden wat we nodig hadden en hebben weinig moeite hoeven doen om dit te vinden. De prijzen waren erg gunstig en omdat we zoveel hebben besteld werd de prijs zelfs nog gunstiger. De gratis verzending is natuurlijk top, net als de bedenktermijn en we hadden alles netjes de volgende werkdag al in huis. Onze ruimtes zijn inmiddels ingericht en volop in gebruik voor diverse workshops, trainingen en cursussen en we hebben complimenten gekregen dat we zo compleet zijn ingericht en dat we het gemak bieden van een mobiel whiteboard in elk lokaal. Dat hebben we mede te danken aan Whiteboard-Flipover.