Een mok bedrukken zoals u dat wenst

Stel dat u een hotel of een restaurant hebt, dan wilt u vast en zeker ook de mok bedrukken die u gebruikt tijdens ontbijt en lunch. De mensen die in uw hotel verblijven willen in de vroege ochtend kunnen genieten van een lekkere kop koffie of kop thee, dus u wilt een mok bedrukken dat u voor beide dranken kunt gebruiken. Uiteraard kunt u bij de Mokken Shop een keur aan mokken uitkiezen en laten bedrukken. Wij zijn van geen kleintje vervaard en daarom zien wij bulkbestellingen erg graag tegemoet. Dat betekent echter niet dat jonge ondernemers niet van harte welkom zijn. Ook beginnende restauranthouders, lunchrooms of bijvoorbeeld het cafeetje van een bioscoop is meer dan welkom om hun drukwerk aan ons uit te besteden. Kiest u voor een type mok? Bedrukken is dan simpeler dan wanneer u meerdere mokken uitkiest zodat u kunt variëren in soorten thee, koffie, chocomelk of welke andere warme dranken u dan ook schenk. Bij ons is er in ieder geval binnen ieders budget wel iets moois te vinden zodat we ook uw mok bedrukken kunnen. Om het u alvast wat eenvoudiger te maken hebben we de diverse te bedrukken producten onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Koffiemokken- en koppen,
  • Kopjes en schoteltjes,
  • Fotomokken en speciale theeglazen,
  • Dubbelwandige glazen, men kan hun vingers niet verbranden aan het hete water,
  • En ook de reisbekers willen we niet onbenoemd laten, leuk als relatiegeschenk.

Laat het mok bedrukken maar aan ons over

Nadat u een keuze hebt gemaakt tussen de vele kopjes en mokken is het zaak om aan te geven wat u nu eigenlijk precies op de mok bedrukken wilt. Wij denken al snel aan uw bedrijfslogo in combinatie met uw bedrijfsnaam. Is uw bedrijf erg bekend? Dan volstaat het logo wellicht ook. Een slagzin kunt u natuurlijk ook weer combineren met uw naam en/of logo. Zo valt er nog heel wat te spelen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om geheel andere informatie zoals contactgegevens of het adres op de mok te bedrukken, maar dit raden we doorgaans af. Tenzij het gaat om een relatiegeschenk volstaat uw bedrijfsnaam in combinatie met het logo absoluut! Wat wij u leveren is ten eerste de snelheid om vlug te drukken zodat we zeer snel kunnen leveren. Ook als er haast bij is geboden dan kunt u het mok bedrukken gerust aan ons overlaten. We beschikken over een grote collectie aan onbedrukt servieswerk zodat we na het ontvangen van uw bestelling vrijwel direct aan de slag kunnen gaan. Ten tweede garanderen wij naast deze snelle levertijden een gratis verzending aan. De prijs op de offerte is dan ook de enige prijs die u hoeft te betalen. En die betaalt u veilig via een online betaalservice.

U kunt vanaf 36 stuks al bij ons terecht

Dat betekent echter wel dat we niet voor particulieren aan de slag kunnen gaan. Wilt u bijvoorbeeld een mok bedrukken met een foto van u en uw geliefde? Dan zult u ongetwijfeld ook elders op het internet terecht kunnen. Nee, een mok bedrukken op onze site begint vanaf 36 stuks en dat is voor een beginnende horecaonderneming zoals een klein koffiewinkeltje misschien al een hele stap. Kijkt u daarom gerust even de kat uit de boom. Probeer verschillende logo’s uit in verschillende groottes of varieer in lettertype tot u een weloverwogen keuze hebt gemaakt. Ook dan zit u nog nergens aan vast want we sturen u natuurlijk eerst een offerte toe. Neem de tijd om eventuele veranderingen aan ons door te geven, pas dan kan het mok bedrukken gaan beginnen en profiteert u van ons vakwerk! Kijk snel op onze website https://www.mokkenshop.nl/.