Een refurbished iPhone 6 kopen?

Dankzij swoop.nl kunt u snel en zeer voordelig aan een refurbished iPhone 6 komen. Een refurbished iPhone 6 is het beste alternatief als u niet per definitie een nieuwe smartphone wilt hebben. Smartphones worden als zoete broodjes verkocht maar het levert wel erg veel vervuiling op. Immers, de meeste abonnementen duren niet langer dan een of twee jaar. Dan mag u van uw provider een nieuw toestel uitkiezen. Maar vindt u het abonnement te hoog of moet u apart betalen voor een nieuwe smartphone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 of sterker nog: een refurbished iPhone 5. Wij kijken deze telefoons, die dus tweedehands zijn, op maar liefst 50 punten na. En nakijken is niet het enige dat we doen. Mits nodig repareren we de smartphone zodat hij er weer uitziet als nieuw. Terwijl u een refurbished iPhone 6 kunt kopen voor meer dan de helft van de prijs van een nieuwe iPhone. Dus tel uit uw winst want niemand zal merken dat u eigenlijk een tweedehandse versie het gekocht. Overigens krijgt u maar liefst twee jaar garantie op alle toestellen van Swoop. Dat is net zolang als wanneer u een nieuw abonnement met nieuw toestel afsluit bij een telecomprovider!

Een refurbished iPhone 6 is zo goed als nieuw

Een aantal voordelen van de toestellen die u bij Swoop kunt bestellen:

  • U krijgt aldus twee jaar garantie,
  • Alle toestellen zijn simlockvrij,
  • We leveren direct uit voorraad. Dus als u een refurbished iPhone 6 bestelt dan mag u het de volgende werkdag al thuisbezorgd verwachten.
  • En de refurbished iPhone 6 is geschikt voor elk type mobiel abonnement.

Dit zijn slechts een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien nog wel dat u over het laatste model van de iPhone kunt beschikken voor een veel lagere prijs dan de nieuwprijs. U bent toch geen dief van uw portemonnee? Voor mensen die actief bezig zijn om de natuur in stand te houden en op zoek zijn naar een duurzame manier om met elektronische apparatuur om te gaan is dit tevens de ideale oplossing. U krijgt waarschijnlijk een refurbished iPhone 6 die al minstens 1 jaar gebruikt is. U kunt de refurbished iPhone 6 zolang u maar wilt gebruiken, zeker als u het huidige abonnement bij uw provider kunt verlengen of als u nog een prepaid abonnement hebt. En omdat we u graag tegemoet komen bij uw queeste naar duurzaamheid krijgt u aldus twee jaar garantie. De verschillen qua prijs hebben te maken met de staat van het apparaat. Omdat we een hoge kwaliteit willen garanderen zult u nooit een refurbished iPhone 6 kunnen kopen met een status lager dan “goed”.

We verkopen enkel smartphones die nog minstens twee jaar meegaan

We hopen dat u nu overweegt om een refurbished iPhone 6 te kopen. Reken er maar op dat een bestelling rap is gemaakt en dat we snel bezorgen. Overigens kunt u bij Swoop niet alleen de telefoontjes van Apple kopen maar ook smartphones van uiteenlopende merken zoals Samsung, LG en Sony Ericsson. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u tevens tablets en laptops kopen van Apple zoals de iMac, iPad en de Macbook. Hebt u nog vragen over onze werkwijze? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Uiteraard zijn we tevens via de telefoon te bereiken en zelfs via de online chatfunctie op onze website. We verzenden onze producten gratis en wist u dat u maar liefst 40 dagen de telefoon mag uitproberen? Mocht het toch niet zo bevallen dan kunt u het toestel binnen dit termijn vrijblijvend omruilen.