Een tevredenheidsonderzoek geeft u veel inzicht

Wilt u graag een tevredenheidsonderzoek onder uw personeel uitvoeren? Of bent u benieuwd wat een bepaalde doelgroep van uw bedrijf vindt? Het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek is een vak apart. Niet alleen is het van belang dat u belangrijke punten in de enquête plaatst, nadat de enquête is afgenomen moet u het analyseren. Daar komt statistiek bij kijken en dat is niet voor iedereen weggelegd. Besteedt u het tevredenheidsonderzoek daarom liever aan een gerenommeerd bedrijf uit? Neem dan eens contact op met DUO Market Research of kijk op onze website: duomarketresearch.nl. Een tevredenheidsonderzoek is onze dagelijkse kost. Groepen mensen die wij onder handen nemen zijn onder andere:

  • een tevredenheidsonderzoek laten doen onder uw personeel kan u inzicht geven over het moraal. Wellicht komt men met inzichten waar u nooit eerder aan hebt gedacht.
  • Of laat een onderzoek doen onder bezoekers van uw winkel,
  • Leden, lezers, inwoners, we hebben de specialisatie om onder elke groep een goed tevredenheidsonderzoek te houden.

Dankzij een dergelijk onderzoek weet u nu wat er speelt in deze groepen. Het helpt u om veranderingen te bedenken en te implementeren. Misschien is het moraal onder uw personeel laag omdat ze te weinig loon krijgen of omdat er nauwelijks naar hen wordt geluisterd. Misschien is het werk te eentonig of te zwaar. Er zijn diverse redenen waardoor men het niet naar zijn zin heeft op het werk.

Een tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren?

Als uw medewerkers tevreden zijn dan neemt de productiviteit toe. Als uw klanten tevreden zijn dan neemt de consumptie toe. Maar misschien durft men niet naar buiten te treden met hun opmerkingen, kritiek of klachten. Een tevredenheidsonderzoek kan anoniem gedaan worden zodat men toch naar buiten durft te treden. Een enquête kan men anoniem invullen en dat zorgt voor een barrière waardoor men een stuk opener is. Klinkt u dat als muziek in de oren? Roep dan onze hulp in. Geef aan om welk onderzoek het gaat en onder welk publiek u dit wilt uitvoeren. Wellicht hebt u bepaalde speerpunten die u graag wilt testen. Geef het allemaal aan ons door. U kunt vandaag nog een e-mail opsturen en dan krijgt u spoedig een antwoord. Een tevredenheidsonderzoek is nuttig voor bedrijven en diensten met een commerciële insteek. Maar ook binnen de maatschappij zijn er diverse spanningen. Het is dan de taak van overheidsinstanties zoals de gemeente of een ministerie om de burger te toetsen. En ten slotte is een tevredenheidsonderzoek een goed idee voor verenigingen. Bijvoorbeeld voor politiek partijen, sportverenigingen en goede doelen. Kijkt u maar eens op onze website, daar vindt u een lange lijst van bedrijven, diensten en instellingen die wij in het verleden hebben geholpen met hun tevredenheidsonderzoek.

We stellen diverse enquêtes op en nemen ze direct af

U wilt uiteraard het imago van uw bedrijf hooghouden. U kunt dan niet op uw lauweren gaan rusten. De markt blijft nooit lang stabiel. Tijden veranderen en innovaties worden doorgevoerd. Loopt u achter de feiten aan dan neemt de klandizie af. Dankzij een onderzoek naar uw imago kunt u uw producten en diensten verbeteren. Wilt u hier graag met ons over praten? Dan bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. En als dit te ver weg ligt dan kunt u uiteraard ook alles via de telefoon en e-mail voor elkaar krijgen. Hebt u al enig idee hoe omvangrijk het onderzoek moet zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Als u met de offerte akkoord gaat dan stellen we snel een enquête op en zorgen tevens voor de afname van de enquête in combinatie met diverse andere toetsingen.