Een trouwauto huren in Rotterdam

Afgelopen maand was de bruiloft van mijn vrouw en mij. We zijn al vele jaren samen en wilden graag trouwen. We leerden elkaar kennen op de middelbare school en zijn bijna altijd bij elkaar gebleven. We waren twee korte periodes niet samen, maar dat is ondertussen lang geleden. We hadden beide keren snel door dat we gelukkiger samen waren. We waren als tieners snel verliefd op elkaar, maar het duurde bijna een jaar voordat we een relatie kregen. We waren allebei te verlegen om het tegen elkaar te zeggen. Op een kamp van school verzamelde ik al mijn moed en vertelde ik haar, dat ik haar erg leuk vond, gelukkig was dat wederzijds. We hadden de laatste jaren veel geld gespaard voor de bruiloft, want we wilden een groot feest geven. Mijn vrouw haar familie komt uit Engeland en we wilden zorgen dat iedereen bij het feest kon zijn. Een aantal familieleden hadden niet genoeg geld voor de reis en een overnachting, maar dit konden we voor iedereen regelen. Het feest en de bruiloft waren in Rotterdam. We hadden veel mensen uitgenodigd en wilden graag een luxe bruiloft. We hadden al wat geld op een rekening en spaarden daarna de rest. Een bruiloft is niet goedkoop, vooral als je veel mensen uitnodigt, maar we wilden het graag groots vieren. Bovendien waren we van plan om meer een keer in ons leven te trouwen, dus dan moet je groots aanpakken. Ik wilde graag mijn vrouw verrassen door een trouwauto te huren in Rotterdam. Ik weet dat ze dol is op oude Engelse taxi’s en dit was het type dat ik als trouwauto wilde huren in Rotterdam.   

Via huureenengelsetaxi.nl een trouwauto huren in Rotterdam

Ik zocht online naar trouwauto huren Rotterdam en kwam toen diverse websites tegen. Het vinden van een trouwauto in Rotterdam was niet lastig, maar het vinden van de juiste auto was dat wel. Ik had verschillende website bezocht waar je een trouwauto kan huren in Rotterdam, maar nergens vond ik deze speciale auto. Totdat ik de website huureenengelsetaxi.nl tegenkwam, hier hadden ze de perfecte auto voor onze bruiloft. Het was een mooie klassieke auto, met een Engelse vlag op het dak, precies wat ik zocht. Ik zag dat ik de auto kon huren met een chauffeur en dat het niet duur was om de auto te huren. Ik nam contact op met het bedrijf, om te controleren of de auto nog beschikbaar was op de datum van onze bruiloft. Gelukkig was hij nog beschikbaar en ik besloot om meteen de trouwauto te huren in Rotterdam. De auto zou ons van te voren ophalen en naar onze locatie brengen, zodat we een prachtig entree hadden. Ik kon onze aankomst al voor me zien en wilde graag het gezicht van mijn vrouw zien, op het moment dat ze de auto zag.

Een prachtige aankomst

Op de dag van onze bruiloft zag mijn vrouw de auto voor het eerst. Ik had tegen haar gezegd dat ik een auto had gehuurd, maar niet welke auto. Ze vond de auto fantastisch en was erg blij met mijn keuze. Een trouwauto huren in Rotterdam via huureenengelsetaxi was een goede keuze, de auto paste perfect bij de bruiloft. Mijn vrouw haar familie, vooral de Engelse kant, vond de auto erg leuk, we kregen er veel complimenten over. Voor een trouwauto huren in Rotterdam raad ik huureenengelsetaxi.nl aan

  • Ze hebben diverse mooi trouwauto’s te huur
  • De auto komt met een chauffeur
  • Het huren van een auto was niet duur