Een wbso aanvragen

U hebt een bedrijf. Dan kunt u niet stil blijven zitten. In welke branche u dan ook mag werken, innovaties en uitvindingen moeten worden gedaan om uw producten en diensten te optimaliseren. U moet tevens zogenaamd vindwerk doen. Patenten moeten worden aangevraagd door octrooiaanvragers en daar gaat ook erg veel geld verloren. Denkt u dat u een zeer innovatief bedrijf hebt maar zijn de kosten van uw zogenaamde speur- en vindwerk enorm? Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar kies voor wbso. Wbso staat voor wet ter bevordering van speur- en ontwikkelingshulp. Wat kan deze wet voor u betekenen? Dat u een flinke korting krijgt op dit werk! Want de overheid wil graag bedrijven zoals de uwe bevorderen in dit werk. Daardoor kunt u beter concurreren met bedrijven in andere landen aangetrokken n dat kan van grote invloed zijn voor de Nederlandse economie. Voor u heeft het uiteraard als groot voordeel dat u minder geld kwijt bent aan dit soort randzaken zodat u zich op andere facetten van uw bedrijf kunt richten. Maar een wbso-aanvraag wordt niet zomaar goedgekeurd. Hier gaan nog heel wat papieren en aanvragen aan vooraf. Hebt u daar helemaal geen zin in en kunt u daarom wel wat hulp gebruiken? Kijkt u dan eens op onze website: websoburo.nl. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat maar te maken heeft met deze wettelijke regeling.

Een fiscale stimulering in de vorm van wbso kan elk bedrijf wel gebruiken

U hebt als eigenaar van een goedlopend bedrijf hopelijk weleens van deze wbso regeling gehoord. U hebt er wellicht wel bij stilgestaan dat deze fiscale korting zeer interessant is voor uw bedrijf. Schakelt u daarom onze hulp in! We komen graag bij u langs om de aanvraag door te nemen. En dat is nog lang niet alles wat we voor u kunnen doen. Wat u kunt vanaf nu te allen tijde op ons rekenen als u een vraag of opmerking hebt over wbso. In het kort komt het er op neer dat u de volgende zaken dankzij onze service kunt doen:

  • Zo ontvangt u een handig Excel urenprogramma zodat u de gewerkte uren betreffende wbso bij kunt houden.
  • Natuurlijk ontvangt u een uitgebreid informatiepakket.
  • We informeren u als u een nieuwe aanvraag moet indienen en als er iets door de overheid is veranderd aan deze regeling.
  • En wist u dat u meerdere malen deze aanvraag kunt indienen? Het kan immers voorkomen dat ondanks onze hulp de aanvraag wordt geweigerd. Ook dan staan we voor u klaar want we zetten alles op alles zodat u toch zult slagen.

We helpen u graag bij het maken van deze aanvraag

Omdat het natuurlijk kan gebeuren dat er iets mis gaat met de aanvraag hanteren we een simpele regeling: lukt het niet, dan betaalt u niets aan ons! Dat betekent dat u pas hoeft te betalen als de wbso lang en breed is geregeld. Voor ieder bedrijf is de wbso een ware uitkomst. Want het kan gaan om kleine familiebedrijfjes en ZZP’ers die vooruitstrevend werk verrichten. Maar ook om middelgrote bedrijven tot aan multinationals. In principe komt iedereen in aanmerking voor de regeling mits u veel S&O verricht. Hebt u hier nog vragen over? Bel ons dan even op. Natuurlijk kunt u ook de klantenservice een e-mail sturen en het is zelfs mogelijk om tijdens kantooruren via de online chatfunctie met ons te chatten. Ten slotte raden we het u aan om het laatste nieuws over wbso te volgen. Dat kan door onze sociale media te volgen. Zo zijn we lid van onder andere Facebook, Twitter en Linked in. Lees meer op : Specialisten in WBSO – 5% No Cure No Pay