Effectief reclame maken door keycords te bedrukken

Je kunt tegenwoordig van alles en nog wat bedrukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een bedrijfsnaam op drukken. Denk bijvoorbeeld aan voor de hand liggende items zoals keycords of zadelhoesjes, maar ook minder voor de hand liggende artikelen zoals strandballen en kerstballen. Uiteraard is het nogal subjectief of iets al dan niet voor de hand liggend is, dus als het voor jou de normaalste zaak van de wereld is om strandballen te bedrukken, dan is dat uiteraard helemaal geen probleem. Het is echter niet het eerste waar men aan denkt als je het hebt over promotieartikelen. Tevens zijn strandballen natuurlijk zeer seizoensgebonden, terwijl je keycords in principe altijd en overal kunt gebruiken of het nu regent, sneeuwt of stralend mooi weer is. Keycords worden natuurlijk veel gebruikt tijdens beurzen en dergelijke. Hier vind je vertegenwoordigers van vele verschillende bedrijven en organisaties. Om herkenbaar te blijven kun je dan het beste gebruik maken van keycords. Je hoeft dan niet meteen het personeel te voorzien van opvallende kleding. Ze kunnen gewoon professioneel gekleed naar de beurs gaan en hun ensemble compleet maken met een keycords. Helemaal als er badges gedragen moeten worden, dan is het natuurlijk zeer voor de hand liggend om deze badges via keycords om de nek te hangen. Verder zijn keycords ook goede promotieartikelen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook weggeven tijdens een beurs of een ander evenement. Wat je in ieder geval altijd moet doen is de keycords bedrukken met bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Het heeft weinig zin om 1000 blanco keycords te kopen en deze te verspreiden onder de mensenmassa. Niemand zal dan immers in de gaten hebben dat het gaat om keycords van jouw bedrijf. Je maakt dan geen reclame, je profiteert niet van extra naamsbekendheid en uiteindelijk gooi je dus alleen maar geld over de balk. Keycords zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om te laten bedrukken. Keycords bedrukken is immers ideaal, want je hebt te maken met een relatief groot oppervlak. Je kunt de hele oppervlakte van het koord bedrukken met een bedrijfsnaam. Je kunt die naam dan ook een paar keer herhalen zodat het hele koord vol staat geprint met jouw bedrijfsnaam. Dat maakt het zo aantrekkelijk om keycords te bedrukken, want mensen dragen deze immers op hun lichaam waar iedereen ze kan zien. Dus als ze zijn voorzien van jouw bedrijfsnaam, dan is die naam natuurlijk ook goed zichtbaar. Kom daarom snel naar promoboer.nl en ga snel aan de slag met keycords bedrukken.

Keycords bedrukken doe je via Promoboer

Als je keycords wilt bedrukken, dan kun je prima uit de voeten met de service van Promoboer en je hoeft daarvoor je kantoor, woning of andere locatie niet te verlaten. Alles is via het internet te regelen. Je hebt wanneer je keycords wilt bedrukken bij Promoboer uiteraard tal van verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden:

  • Brede keycord
  • Smalle keycord
  • Veter keycord
  • korte keycord

Op de site vind je een compleet overzicht van alle mogelijkheden. Ook qua kleur heb je natuurlijk volledige vrijheid. Verder kun je zonder problemen je bedrijfslogo of bedrijfsnaam doorsturen. Je kunt ook een gratis proefdruk aanvragen, zodat je van te voren goed kunt zien hoe het eruit komt te zien. Altijd handig indien je 1000 of meer keycords wilt bedrukken. Zou immers zonde zijn als je na het drukken van 1000 producten opeens een spelfout constateert.

Kijk voor meer informatie op promoboer.nl

Mocht je meer willen weten of wil je een ander artikel bedrukken, dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van promoboer.nl.