Engels in Rotterdam leer je bij Masterclass English

Wanneer je je vaardigheden op het gebied van het Engels een beetje bij wilt spijkeren, dan kun je een cursus Engels in Rotterdam volgen bij Masterclass English. De doelen die mensen hebben om hun taalkennis bij te spijkeren zijn natuurlijk heel divers. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je het Engels heel matig beheerst en gewoon beter wilt worden in je algemene taalkennis. Met deze algemene taalkennis kun je vervolgens beter uit je woorden komen als je bijvoorbeeld in het buitenland op vakantie bent of in Nederland een Engelse sprekende persoon tegenkomt. Voor een dergelijk niveau hoef je niet heel diep te gaan. Een rudimentaire kennis van het Engels in Rotterdam is dan meer dan voldoende. Je hoeft naast een cursus algemeen Engels daarom verder geen moeilijkere cursussen te volgen. Maar het kan uiteraard zo zijn dat je het Engels op algemeen niveau prima beheerst. Je kunt in het buitenland prima met anderen communiceren en men begrijpt je dan ook goed genoeg. Toch kan het zo zijn dat je je kennis wilt uitbreiden of verdiepen. Misschien heb je de Engelse taal wel nodig binnen een zakelijke context. In dat geval is het dan ook handig als je het zakelijk Engels goed beheerst. Maar dat is niet het enige, want hoewel je in het algemeen redelijk Engels kunt spreken, zit het met je accent misschien nog niet helemaal snor. Via een cursus Engels in Rotterdam kun je dit soort dingen dus verbeteren, zodat je je taalbeheersing meer en meer kunt perfectioneren. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je je in het Engels wel verstaanbaar kunt maken, maar dat je een beetje praat zoals Yoda uit Star Wars. Men kan dit fictieve personage ook prima verstaan, maar hij spreekt de woorden altijd in de verkeerde volgorde uit. Hoewel dit personage enorm veel kracht bezit, zit het met zijn beheersing van de grammatica nog niet helemaal snor. Het kan dus ook zo zijn dat je jouw kennis op het gebied van de grammatica nog wat wilt aanscherpen via een cursus Engels in Rotterdam. Verder kan het ook zo zijn dat je juist je schrijfvaardigheden moet verbeteren. Je kunt de woorden en zinnen wel uitspreken, maar de kennis over hoe je het opschrijft kan ontbreken. Al dit soort van gaten in je kennis, kun je dus opvullen via een cursus Engels in Rotterdam van Masterclass English. Hieronder lees je meer over de verschillende cursussen die je kunt volgen. 

Meld je aan voor de cursus Engels in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een geschikte cursus Engels in Rotterdam die goed bij je past, dan kun je terecht op de website van masterclassenglish.com. Hier vind je een overzicht van alle verschillende cursussen die je hier kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Cursus algemeen Engels
  • Cursus zakelijk Engels
  • Cursus gespecialiseerd Engels

Als je de juiste cursus Engels in Rotterdam hebt gevonden, dan kun je je meteen ook aanmelden voor deze cursus. Op de site vind je meteen een overzicht met alle beschikbare tijden en locaties. 

Neem contact op met Masterclass English

Mocht je meer willen weten over de cursussen of over de incompany mogelijkheden, dan kun je altijd even contact opnemen met Masterclass English.