Fietsvakantie Overijssel

Wil jij heerlijk fietsen tijdens je vakantie in Nederland? Dan is een fietsvakantie in Overijssel een uitstekende keus! Dit gebied leent zich namelijk heel goed voor het maken van meerdere tochten. Zonder dat je steeds over dezelfde paden hoeft te gaan, kom je toch keer op keer weer prachtige natuur tegen. Vooral in Twente is het echt genieten geblazen en dit is dan ook een uitstekende regio om jouw fietsvakantie te Overijssel te houden. Je kunt er bijvoorbeeld genieten van natuurschoon in de streek De Lutte. Maar ook zijn er klaterende beken en riviertjes om een tochtje langs te maken en kun je heerlijk fietsen over de heidevelden of de zandverstuivingen. Er valt dus echt genoeg te genieten in deze regio. Natuurlijk wil je ook wel eens iets anders dan door de natuur rijden en als dat het geval is, dan kun je een bezoek brengen aan een van de leuke pittoreske dorpen die hier in de buurt te vinden zijn. Met de vele fietsroutes die er uitgezet zijn en met de ritjes die je zelf kunt uitdenken, kun je echt een heerlijke fietsvakantie in Overijssel beleven!

Accommodatie voor fietsvakantie Overijssel

Als je op fietsvakantie in Overijssel wilt, dan is het natuurlijk wel de vraag op welke plek je dan gaat overnachten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met een tentje of met de caravan te gaan, wat heel leuk is, maar je kunt ook kiezen voor een iets luxere accommodatie. Past dat laatste meer in jouw straatje, dan moet je zeker kiezen voor Hotel ‘t Kruisselt. Dit is echt een uitstekend uitgangspunt voor jouw fietsvakantie in Overijssel. Waarom is dat nu zo? In de eerste plaats vanwege hun prachtige ligging. Het hotel is gelegen in de prachtige natuur van De Lutte, waardoor je meteen vanuit dit fietshotel de mooiste fietstochten kunt gaan maken. In de tweede plaats zijn zij een uitstekende keus omdat bij hun arrangementen standaard de huur van hun hotelfietsen inbegrepen zit. Je kunt dus op ieder moment dat jij het wilt kosteloos gebruik maken van een van hun moderne fietsen, uitgerust met acht versnellingen voor veel gemak onderweg! Ook elektrische fietsen kun je bij hen huren, tegen een kleine meerprijs. Je hoeft op deze manier dus niet eens je eigen stalen ros mee te nemen voor je fietsvakantie te Overijssel!

Fijne faciliteiten

Een andere reden om voor jouw fietsvakantie in Overijssel te kiezen voor een verblijf in ‘t Kruisselt, is de hoge kwaliteit van hun faciliteiten. Er zijn verschillende zaken waar je bij hen van kunt genieten:

  • een uitstekend hotelrestaurant met heerlijke culinaire gerechten
  • een luxe bar om ‘s avonds lekker een drankje te kunnen doen
  • een infrarood cabine
  • een binnenzwembad

Dit zijn allemaal zaken die het voor jou heel eenvoudig maken om na je inspanning van overdag weer helemaal tot rust te komen! Heb je iets teveel gefietst en voel jij je spieren? Dan kun je deze heerlijk laten ontspannen in de infrarood cabine of in het warme water van het zwembad. Zo ben je de volgende dag weer goed uitgerust om weer verder te gaan met je fietsvakantie in Overijssel! Voor eten en drinken hoef je de deur niet uit, dat is natuurlijk ook heel erg prettig, je hoeft dan niet ‘s avonds nog te zoeken naar een goede en leuke eetgelegenheid. Daarnaast kun je bij dit hotel kiezen uit verschillende kamers, van eenvoudige tot luxere varianten. Je kunt dus een kamer kiezen waar jij je prettig in voelt en die biedt wat jij nodig hebt. Met een verblijf in ‘t Kruisselt zul jij van je fietsvakantie in Overijssel zeker een groot succes kunnen maken! Bekijk nu de website https://www.kruisselt.nl/ voor alle informatie.