Flexchair ruitertraining in Noord Holland voor een goede houding

Ben jij een fanatiek ruiter en wil je graag met meer zekerheid en vrijheid op jouw paard zitten? Dan is Flexchair ruitertraining in Noord Holland wellicht iets voor jou. Met Flexchair ruitertraining in Noord Holland train je jouw core, waardoor je een betere houding op het paard hebt. Dit maakt dat zowel jij als het paard meer bewegingsvrijheid en plezier hebben in het rijden. Met een stevige core zullen de schokken van het paardrijden worden opgevangen door je heupen en niet door je rug, waardoor je geen rugpijn meer zal hebben na het paardrijden. Wat houdt een Flexchair ruitertraining in Noord Holland in?

  • Intake d.m.v. de Flexchair
  • Vervolgsessie van 30 min
  • Oefentherapeutische oefeningen voor thuis
  • Werken aan jouw doelen
  • Trainen op de Flexchair
  • Eindmeting met de Flexchair

Door het gebruik van de Flexchair, werk je aan een soepele en in balans zijnde houding op het paard, maar ook in het dagelijks leven. Door een Flexchair ruitertraining in Noord Holland te volgen, ga je dus niet alleen vooruit als een ruiter, maar ook in het dagelijks leven zal je ook de effecten ervaren van de Flexchair ruitertraining. Een goede rompstabiliteit brengt namelijk betere verdeling van de druk in de rug naar de heupen, wat maakt dat de rug niet meer zo zwaar belast wordt. De Flexchair ruitertrainer in Noord Holland kan individueel gevolgd worden of in een groep. De locatie kan afgesproken worden, want in sommige gevallen is het fijn als dit op een manege kan worden gevolgd, omdat er dan beter in de praktijk geoefend kan worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Flexchair ruitertraining in Noord Holland? Dan kan je naar de website van Bodypose gaan: https://bodypose.nl/flexchair%20ruitertraining%20noord%20holland.html. Op de website kan je meer informatie vinden over de Flexchair ruitertraining in Noord Holland vinden. Tevens kan je daar contactgegevens vinden om een intake van vijfenveertig minuten af te spreken.

Wat is Flexchair ruitertraining in Noord Holland?

Nu je weet wat Flexchair ruitertraining in Noord Holland jou kan opleveren, is het goed om te weten wat Flexchair ruitertraining precies is. Flexchair ruitertraining maakt gebruikt van een Flexchair. Met een Flexchair kan je een juiste positie van je ruggenwervel teweegbrengen en zien waar de knelpunten zitten. Deze Flexchair wordt gebruikt tijdens de intake om te zien hoe jouw houding is en tijdens de behandeling wordt de Flexchair gebruikt om oefeningen uit te voeren. Door de Flexchair kan jouw houding op het paard nagebootst worden. Hierdoor kan jij de perfecte balans houding verkrijgen die jou de juiste stabiliteit en balans geeft en ook het paard meer bewegingsvrijheid geeft. Het paard kan namelijk onbewust worden beperkt in zijn of haar bewegingen door jouw houding op de rug van het paard. Een Flexchair ruitertraining in Noord Holland is dus niet alleen goed voor jouw plezier in het rijden, maar voor het paard is het ook aangenamer als jij een juiste houding op zijn of haar rug hebt. Het fijne van de Flexchair ruitertraining bij Bodypose is dat je kan afspreken waar jij de behandeling wilt volgen. Heb je een eigen paard? Dan kan je de behandeling volgen waar jij jouw paard gestald hebt. Op deze manier kan jij jouw houding trainen met de Flexchair maar ook op jouw paard. Je zal versteld staan van het verschil als jij een goede houding kan bereiken op jouw paard.

Bodypose helpt met lichamelijke pijn

Ben jij geen ruiter, maar heb je wel last van een verkeerde houding, waardoor jouw lichaam constant in pijn is? Ook dan kan je bij Bodypose terecht.

Lees meer…