Goochelaar huren voor feestje

Moet jij binnenkort een feestje organiseren? Dan is een goochelaar huren altijd een goed idee. Of het feest nu voor kinderen is of voor volwassenen, een goochelshow spreekt altijd aan. Jonge kids zullen de getoonde kunsten haast als magie zien, als toveren. Volwassenen weten natuurlijk dat dit niet aan de orde is, dat er bepaalde trucs aan ten grondslag liggen, maar dat neemt niet weg dat een goede artiest ook hen versteld kan doen staan. Juist omdat je weet dat er goocheltrucs gebruikt worden, maar doordat je zelf niet kunt achterhalen wat er nu precies gebeurt, dat maakt het eigenlijk nog extra interessant om naar te kijken. Een goochelaar huren is dus een heel goed idee voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter, om ervoor te zorgen dat de gastjes allemaal een leuke tijd zullen hebben, zonder dat jij continu in de weer moet met het organiseren van activiteiten of spelletjes. Maar ook als jij een leuke act zoekt voor tijdens het feest na jouw bruiloft, is dit een goed idee. En ook voor een personeelsfeest, waarbij het altijd lastig is om iets leuks en origineels te bedenken, is een goochelaar huren een uitstekende keus!

Goochelaar huren als bedrijf

Dat een goochelaar huren een goed idee is op het moment dat jij een feestje moet organiseren, dat zal uit bovenstaande wel duidelijk zijn geworden. Maar wist je dat je een goochelact ook in kunt zetten om meer aandacht te krijgen voor jouw bedrijf? In bepaalde sectoren is de gewoonte dat er beurzen georganiseerd worden waar bedrijven zich kunnen presenteren. Dit is natuurlijk een mooie manier om met potentiële klanten in contact te komen, maar er zit ook altijd een nadeel aan en dat is het feit dat het lastig kan zijn om de nodige aandacht te krijgen. Dat is waar een goochelaar huren goed van pas komt. Een goede beursgoochelaar weet er voor te zorgen dat mensen geïntrigeerd raken door jouw bedrijf, dat ze echt een kijkje bij jouw stand komen nemen. Dat werkt op dat moment dus heel goed, zo kun je eindelijk de aandacht krijgen van het publiek dat er rondloopt. Maar ook na het evenement heeft het nog effect, want mensen zullen zich jouw bedrijfsnaam zeker herinneren, vanwege het ongewone feit dat er een beursgoochelaar zijn kunsten aan het vertonen was. Ook in die gevallen kan een goochelaar huren dus een goed idee zijn.

Rich Magic is van alle markten thuis

Stel, jij hebt binnenkort een feest of je staat met je bedrijf op een beurs en je wilt een goochelaar huren. Wie kies je dan? Een uitstekende keus is Rich Magic, deze goochelaar heeft namelijk al heel veel jaren ervaring. Hij is al van jongs af aan bezig met goochelkunsten en heeft zich in alle jaren bekwaamd in heel veel verschillende shows en acts. Hij kan voor jou veel shows verzorgen:

  • Table Magic
  • Podium Act
  • Beursgoochelaar
  • Kindershow
  • Familieshow

Door zijn talent om altijd in te spelen op het publiek, zal hij er zeker voor kunnen zorgen dat iedereen een goede tijd beleeft. Hij heeft bovendien veel humor en kan de show daarmee tot een nog groter succes maken. Als jij een goochelaar huren wilt, dan is hij dus zeker een zeer goede keus. Wil jij zelf aan de slag gaan met goochelen? Ook dan kun je bij hem terecht, hij verzorgt namelijk ook workshops. Wil jij een goochelaar huren of wil je zelf leren om goocheltrucs uit te voeren? Dan is Rich Magic dus de juiste persoon om in te schakelen! Lees meer op Blog – Goochelaar Rich Magic