Google shopping Adwords campagnes

Google Shopping AdWords inzetten? Ontdek onze aanpak

Hebt u een bedrijf en wilt u graag via het internet uw producten verkopen? Dan bent u zeker niet de eerste. Velen hebben een webshop geïmplementeerd op hun website en hebben hier flink mee gescoord. Een Google shopping Adwords campagne kan wonderen doen voor uw bezoekersaantallen en dientengevolge voor uw omzet. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan alles over Google shopping Adwords op teamnijhuis.com. We zijn een vooraanstaande internetmarketeer en hebben ervaring met diverse marketingtechnieken sinds 1973. Dus ook via andere media kunnen we wellicht iets voor u betekenen. Laten we er wel bij zeggen dat Google shopping Adwords het grootste resultaat krijgt. Want wie kijkt er eigenlijk nog naar de reclamespots op televisie? U zet het geluid wellicht achter tijdens een reclameblok of u zapt weg. Het heeft meer nu om via YouTube of een ander sociaal medium korte reclameboodschappen voor een filmpje te zetten dan door te investeren in dure reclamefilms. Afijn, bij Google shopping Adwords is er enkel een slim stukje marketing nodig. En dat werk kunnen wij grotendeels van u overnemen. Want wij gaan op zoek naar de sleutelwoorden waarmee potentiële klanten op zoek gaan naar uw producten. Heeft de concurrent betere linkbuilding of seo teksten laten schrijven? Dan staat uw website misschien niet eens op de landingspagina. En dan mist u erg veel klandizie al was dat enkel omdat maar weinig mensen naar een tweede laat staan derde zoekpagina van Google klikt. Dankzij Google shopping Adwords staan er bovenaan de lijst betaalde zoekresultaten in de vorm van korte advertenties.

Vergroot uw doelgroep met Google shopping Adwords

Staat uw site binnenkort ook hoog in Google? Dankzij Google shopping Adwords kunnen we dat voor u voor elkaar krijgen. En dat betekent dat klanten veel sneller geneigd zijn om uw site te bezoeken. Want zeg nou zelf, u klikt waarschijnlijk ook niet door naar een tweede pagina? Men vult liever een andere zoekterm in voor een beter zoekresultaat. Met Google shopping Adwords zorgen we er aldus voor dat uw bedrijf straks standaard bovenaan staan:

  • Maar dat neemt niet weg dat goede linkbuilding en/of seo niet langer noodzakelijk zijn. Ook dergelijke zaken kunt u aan ons uitbesteden.
  • Uw website verschijnt enkel als advertentie als men zoekt op relevantie sleutelwoorden.
  • En dat betekent dat zoekers daadwerkelijk in uw producten of diensten zijn geïnteresseerd! Anders zou men niet met deze keywords gaan zoeken.

Wilt u graag wat meer technische informatie over Google shopping of Adwords? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. U wilt immers weten wat u van ons kunt verwachten en wat de voor- en nadelen zijn. Leest u daarom onze interessante blogposts. In iedere post komt een specifiek onderwerp aan bod. Zo kunt u nu allerlei feitjes over meta descriptions lezen en waarom ze zo belangrijk zijn. Of lees meer over dynamic search ads in Google Adwords!

Niet alleen voor webwinkels is dit een uitkomst

Natuurlijk ligt het voor de hand dat websites met een ingebouwde webwinkel volop gebruik maken van Google shopping Adwords. En dat is niet meer dan logisch. Maar er zijn ook vele sites die iets anders aanbieden. Het kan gaan om een dienst maar ook om informatie. Ook dergelijke websites kunnen we helpen. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat een politieke partij, een goed doel of een overheidsinstantie een gesponsorde reclamecampagne via Google wil opzetten. Hebt u na het lezen van deze tekst nog enige vragen? Klik hier voor meer informatie.