Haartransplantatie als oplossing bij kaalheid

Heb jij last van kale plekken op je hoofd? Dan kan een haartransplantatie de oplossing zijn! Veel mensen weten best dat kaalheid een veel voorkomend verschijnsel is en dat het niet iets is waar je je voor hoeft te schamen. Maar desondanks vinden ze het toch vervelend. En dat is ook wel begrijpelijk, haarverlies staat immers toch een beetje symbool voor ouderdom en niemand vindt het leuk om oud gevonden te worden. Krijg jij al in je twintigerjaren last van het verlies van haren, dan wordt je vaak al snel ouder geschat dan je daadwerkelijk bent en dat is iets wat niemand leuk vindt om te horen. Een haartransplantatie kan dan uitkomst bieden en er voor zorgen dat je hele hoofd weer met een goede haardos bedekt is. Dit geeft meteen weer een heel ander uiterlijk, je zult er weer jonger uitzien en vaak ook weer met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden. Het is dus zeker iets om te overwegen als jij ook zo zat bent van het uitdunnende hoofdhaar en je er graag nog wat langer jong en fris uit wilt zien. Een haartransplantatie kan daar in korte tijd veel verandering in brengen.

De handelingen bij een haartransplantatie

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing en is daarom een zeer goede uitkomst van het genoemde probleem. Maar is dit niet heel erg invasief, is het geen heel zware behandeling voor een probleem dat eigenlijk enkel met het uiterlijk te maken heeft? Nee, dat is het zeker niet. Het fijne van een haartransplantatie is dat je er eigenlijk nauwelijks last van hebt. De hele behandeling vindt onder plaatselijke verdoving plaats, waardoor je dus geen last hebt van de naweeën van een algehele narcose. De behandeling is bovendien erg eenvoudig, er kan weinig mis gaan. Wat de artsen namelijk doen, is het verplaatsen van gezonde haarzakjes van de achterkant van het hoofd, waar de haargroei vaak nog uitstekend is, naar de voorkant of de bovenkant, waar de kale plekken zich bevinden. De haarzakjes zullen na hun verplaatsing gewoon weer nieuwe haren aan gaan maken en op die manier wordt je nieuwe volle haardos dus gerealiseerd. Na medische behandelingen heb je vaak last van een lange hersteltijd, maar dat is bij een haartransplantatie niet het geval, in slechts zeven tot tien dagen zul je geen last meer hebben van de ingreep. En korte tijd daarna kun je al gaan genieten van de nieuwe haren die beginnen te groeien!

Transplantatie door Esteworld

Zie jij een haartransplantatie ook wel zitten en zou jij graag weten waar je dit nu het beste zou kunnen laten doen? Dan kunnen wij de kliniek Esteworld in Turkije aanbevelen en wel om de volgende redenen:

  • alle patiënten worden er als VIP gasten behandeld
  • verblijf voor en na de procedure in een luxe hotel
  • begeleiding en behandeling in Nederland en Turkije door deskundige artsen
  • door speciale PRP behandeling een sneller herstel

Wat is nu precies een PRP behandeling en waarom zorgt dit voor een sneller herstel? Bij Esteworld nemen ze voor de haartransplantatie een buisje bloed bij je af en dit wordt vervolgens in een speciale centrifuge geplaatst. Hierdoor vermenigvuldigen de rode bloedplaatjes en dit bloed wordt vervolgens weer bij je binnengebracht. Door de extra rode bloedplaatjes, wordt de bloedstolling sneller en dit zorgt voor een snellere hechting van de getransplanteerde haarzakjes en voor een sneller herstel. Deze snelle hersteltijd, de deskundige behandeling door ervaren artsen en de uitstekende behandeling die je als patiënt krijgt, zijn allemaal heel goede redenen om voor je haartransplantatie naar kliniek Esteworld in Turkije te gaan.