Heerlijke gevogeltespecialiteiten

Wij van moormann.nl leveren dag in dag uit de meest heerlijke gevogeltespecialiteiten aan. Niet voor de consument, ten minste niet direct. Maar gelukkig kunt u wel indirect van deze overheerlijke gevogeltespecialiteiten genieten omdat wij uiteraard aan groothandelaren en de retail zoals supermarkten en zelfs slagers leveren. Voor iedere ondernemer is het daarom even opletten geblazen. Want naast het feit dat u geweldige gevogeltespecialiteiten in zeer uitgebreide pakketten kunt bestellen, leveren we ook nog eens een keur aan andere vleeswaren. Wat te denken van de beste carpaccio gemaakt van ossenhaas? Of gerookt wild en gedroogd wild zwijn? Met zorg roken we de fijnste vleeswaren in onze eigen rokerij. Elke dag zijn we bezig om weer met nieuwe producten op de markt te komen dus u kunt er wel uit van uitgaan dat onze gevogeltespecialiteiten er in de toekomst heel anders uitzien. De voorkeuren van uw klanten zullen immers veranderen. De plofkip verdwijnt bijvoorbeeld langzaam maar zeker naar de achtergrond en maakt plaats voor een duurzaam kippetje dat een beter leven heeft gekend. Dat vinden wij dan ook erg belangrijk. Niet alleen moreel gezien is dit aan te bevelen, ook qua smaakbeleving zult u merken dat kip zonder pijnstillers en antibiotica een heel andere structuur heeft, zeker als het heeft mogen scharrelen op het erf van de boer. Dat is waar wij voor kiezen en dat is wat u zult aantreffen in onze gevogeltespecialiteiten.

We leveren gevogeltespecialiteiten voor groot en klein

We hebben het tot dusver enkel over kip gehad. Maar dat is niet het enige gevogelte dat u aantreft bij onze gevogeltespecialiteiten. Sterker nog, we kunnen kip of haan nauwelijks een specialiteit noemen. Waar u aan moet denken zijn onder andere:

  • Wilde of tamme eenden,
  • Heerlijke houtduivenfilet,
  • Tamme dan wel wilde gans,
  • En wat dacht u van fazanten, hoentjes, kwartels of kalkoen als hoofdgerecht voor het kerstdiner?

U leest het, we bieden een keur aan vogels de u absoluut eens moet proeven. Met zorg samengesteld en verwerkt tot filets, pasteien of gerookte varianten zoals gerookte kip. Natuurlijk kunt u ze ook als een stuk bestellen zodat u ze zelf kunt vullen. Dat is vooral in het geval van eend, kalkoen en gans een populaire methode. Hopelijk hebben we u al erg nieuwsgierig gemaakt. Maar het oog wil ook wat! Daarom kunt u al onze producten waaronder deze gevogeltespecialiteiten op onze website bekijken want u vindt er zeer vele foto’s waar u ongetwijfeld direct honger van zult krijgen. Mocht u graag willen weten wat de prijzen zijn en hoe wij verder te werk gaan dan kunt u bij ons op afspraak langskomen in Goor. U kunt na het maken van een bestelling uw gevogeltespecialiteiten komen afhalen en natuurlijk hebben we ook een bezorgmethode.

Vergeet niet om ook even bij onze andere heerlijke producten te kijken

De prijzen staan niet vermeld omdat het ten eerste niet een online webwinkel is. Omdat wij natuurlijk afhankelijk zijn van de vleesmarkt, variëren de prijzen dagelijks en dat is de tweede reden dat de prijzen niet vermeld worden. We trachten uiteraard wel om de prijzen te allen tijde zo laag mogelijk te houden zodat u nooit een dief van de portemonnee hoeft te zijn. U kunt onze medewerkers direct aanspreken door even te bellen of hen een persoonlijke e-mail te sturen. We doen er alles aan om het u eenvoudig te maken onze gevogeltespecialiteiten te bestellen. En u kunt er wel op rekenen dat we van geen kleintje vervaard zijn en dientengevolge in grote hoeveelheden kunnen leveren. Voor supermarktketens, gaarkeukens, restaurants en foodservices bieden we de juiste producten.