Het beste voor je paard? Neem een sirius paardentrailer

Vroeger was het mijn grootste droom: een manege beginnen. Mijn kamer hing vol paardenposters (geen enkele muur was meer wit) en boven de deur bevond zich een hoefijzer, die op de kop hing, natuurlijk – anders zou het geluk eruit vallen. Ik had al het paard- en ponygerelateerde speelgoed van Schleich (inclusief sirius paardentrailer) en natuurlijk zat ik op paardrijden. Als echt paardenmeisje beweerde ik dat ‘paardenpoep de enige poep is die lekker ruikt’. Ik heb zelfs een tijdje een ponydagboek bijgehouden, waarin ik vertelde wat ik elke rijles had uitgevoerd, welke paardenweetjes ik nu weer had ontdekt en wat de ‘pony van de week’ was. Je begrijpt, ik was gek op paarden en pony’s. Inmiddels ben ik wat ouder en is deze obsessie ietwat weggeëbd. Toch begon het laatst weer te kriebelen, toen ik een advertentie zag van de sirius paardentrailer. En nu weer, nu ik erover schrijf. Stel… Ik zou later een manege beginnen… Wat zou ik dan nodig hebben?

De sirius paardentrailer en 6 andere essentials

Wanneer jij jezelf herkende in het bovenste stuk, ben je vast ook een paardenliefhebber. Misschien niet zo extreem als ik (een ponydagboek? Please…) maar het is ook jouw droom om ooit een manege te beginnen. Of om überhaupt een paard, of meerdere, te hebben. Als je serieus overweegt om een paard te kopen, dan raad ik je aan om eens naar het onderstaande lijstje te kijken. Paarden zijn bijzondere dieren en hebben derhalve bijzondere verzorging nodig; je koopt niet zomaar even een paard, kort door de bocht gezegd. Daarom vind je hieronder de 7 essentiële benodigdheden om af te strepen wanneer je een paard koopt.

  • Halster
  • Dekens
  • Goede voeding
  • Poetskoffer
  • EHBO-koffer
  • Zadel
  • Sirius paardentrailer

Een halster met bijbehorend leidtouw zijn essentieel wanneer je je paard wil leiden. Als je ‘m bijvoorbeeld in de sirius paardentrailer wil hebben, of als je wil dat hij uit de stal komt lopen, is het handig dat je je paard op een of andere manier vasthoudt. Dat kan op deze manier. Wanneer je van plan bent om hem te berijden, is het verstandig om ook een hoofdstel aan te schaffen. Hiermee kun je je paard besturen wanneer je op zijn rug zit. Het tweede, derde en vijfde puntje – dekens, goede voeding en een EHBO-koffer – zijn noodzakelijk voor het welzijn van je paard. De poetskoffer eveneens; daarmee verzorg je je paard. Hierin zit onder andere een roskam, een hoevenkrabber en een zachte borstel. Handig om je paard hiermee te verzorgen voordat hij in de sirius paardentrailer stapt. Dan het zadel: ook belangrijk voor wanneer je gaat rijden, hoewel sommige mensen het lukt om het zonder zadel te doen. Tot slot, de sirius paardentrailer. Deze is van belang wanneer je je nieuwe paard gaat ophalen, of wanneer je van plan bent mee te doen aan wedstrijden. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten paardentrailers, maar de sirius paardentrailer is specifiek aan te raden. Veel paardenbezitters houden van dit merk, omdat het veilige trailers produceert van een hoge kwaliteit. En iedereen wil natuurlijk het beste voor z’n paard! Voor meer informatie, kijk eens op delemerij.nl.

Meer spullen voor je paard

De link hierboven stuurt je naar De Lemerij, een webwinkel die gespecialiseerd is in sport – en specifiek de paardensport. Wanneer je op zoek bent naar een zadel, of na bovenstaande aankopen nog budget overhebt, is het zeker aan te raden om eens naar http://www.delemerij.nl/ te gaan. Zo vind je hier bijvoorbeeld oornetjes met een glitterlook, zodat je paard (net als jij) helemaal hip is. Voor paardengekken als ik een gouden tip.