Het nut van een cursus online marketing

Wil jij je inschrijven voor een cursus online marketing? Surf dan naar de site Saxion.nl. Daar vind je meerdere cursussen online marketing, die op verschillende data worden gegeven. Je kiest een cursus die bij jou planning aansluit en hebt binnen 12 weken je papiertje. Voor wie is de cursus online marketing geschikt?

  • Starters in online marketing, of bedrijfseigenaren zonder expertise
  • MBO/HBO marketeers die zich verder willen ontwikkelen
  • Ondernemers met een eigen webwinkel

De basiscursus online marketing sluit goed aan op de competenties van starters in het veld. Ben jij net een eigen bedrijf begonnen en wil je weten hoe je meer winst kunt maken, dan is deze cursus perfect voor jou. In drie maanden leer je onder meer hoe je bezoekers aanzet tot conversie, hoe je SEO-technieken toepast op je site en leer je werken met advertenties van Google. De modules in de cursus sluiten allemaal naadloos op elkaar aan. Na het programma ben je dus klaar om aan de slag te gaan. De training is natuurlijk niet alleen voor starters. Ervaren bedrijfseigenaren, zonder expertise in dit specifieke vakgebied, zijn ook van harte welkom. In de basiscursus komen de meest prangende thema’s aan de orde. Je krijgt te maken met begrippen waar je vast wel eens van hebt gehoord, maar waar die je nog niet helemaal helder hebt. Als eigenaar is het goed om je hierin te verdiepen, om je bedrijf meer te kunnen sturen. Wil jij een cursus online marketing volgen? Kijk dan eens op https://shop.saxion.nl/nl/Cursussen/Online-Marketing-%28Basis-Cursus%29/p/KCS147 en bekijk alle modules. Het kan natuurlijk zijn dat je één module al beheerst. In dat geval is het ook mogelijk om die module buiten beschouwing te laten en je specifiek te richten op de nieuwe stof. Meer informatie vind je op bovenstaande site.

Cursus online marketing: verdere verdieping

Voor jonge marketeers kan de cursus online marketing ook aantrekkelijk zijn. Wanneer je een MBO of HBO studie hebt afgerond, beschik je ongetwijfeld over de basiskennis van het vak, maar het is altijd prettig om je te verdiepen in online marketing. Online gaat de wereld twee keer zo snel. Alles wat je vandaag leert, kan morgen alweer verouderd zijn. Een cursus is dus zeker de moeite waard voor marketeers die nog niet heel lang in het vak zitten, maar al wel even van school zijn. Een laatste groep die veel baat heeft bij deze cursus zijn ondernemers met een webwinkel. Hun doel is om klanten te werven en producten te verkopen, maar hoe doe je dat nou het best? Hoe zorg je ervoor dat een klant niet alleen kijkt, maar ook daadwerkelijk tot een aanschaf overgaat? Op al die vragen krijg je antwoord in de cursus. Behoor jij tot een van deze groepen? Ga dan snel naar bovenstaande site en meld je aan. Daar krijg je ook meer informatie over de lesdata, het programma en de certificering. Zo weet je altijd waar je aan begint!

Meedoen zonder opgaaf van reden

Wil jij meedoen aan de basis cursus online marketing? Dan is het belangrijk dat je aan de toelatingseisen voldoet. Behoor je niet tot een van bovenstaande groepen, dan volgt een intakegesprek waarbij je kunt aangeven waarom je het traject graag doorloopt. Daarbij zul je verschillende praktijkvoorbeelden moeten geven, waaruit blijkt dat jij in het dagelijks leven regelmatig met online marketing in aanraking komt. Daarna word je ingeschreven in de cursus. De kosten voor deze cursus online marketing zijn te vinden op bovenstaande site van Saxion. Het is mogelijk om deze kosten in meerdere termijnen te voldoen. Daar komen dan wel administratiekosten bij.