Hockeysokken nodig? Koop ze hier voor het hele team

Wilt u echt eens grappig en vrolijk voor de dag komen op het hockeyveld? Maar wilt u daarentegen ook weer niet te veel opvallen? Dan gaat het dus om nuances. En dat is wat u voor elkaar krijgt als u onze hockeysokken koopt en draagt. Want deze hockeysokken zijn niet alleen enorm sterk, ze zijn online bij ons te koop in alle kleuren van de regenboog. Naast hockeysokken bieden we een keur aan normale sokken, voetbalsokken en andere sokken voor diverse sporten aan. Ook kunt u hier riemen, sjaals en veters bestellen, dus mocht u de tijd hebben dan hopen we dat u ook even bij deze kledingaccessoires kijkt. Op colormesocks.nl hebben we sokken centraal staan. En laten we eerlijk zijn, een extra paar kunt u ongetwijfeld wel gebruiken. Al was het enkel omdat ze tijdens het wassen de neiging hebben om te verdwijnen waardoor u een sok mist. Erg vervelend, zeker als het om uw favoriete paar gaat. Wat kunt u dan het beste doen? U raadt het misschien al wel: extra hockeysokken of een ander type sok kopen via onze webwinkel. Koop ze in knalpaars, in het roze oranje of met een fleurig design van vogels. Houdt u meer van witte, zwarte en monochrome sokken? Ook dan zult u zonder moeite hockeysokken kunnen vinden die aan uw eisen voldoen.

Uiteraard hebben we hockeysokken in zeer uiteenlopende kleuren

Met meer dan 50 verschillende hockeysokken in allerlei kleuren en allerlei uitvoeringen komt het vrijwel niet voor dat u niet zult slagen. Koop voor uw kind zijn of haar extra tenue als de eerste hockeywedstrijd van zijn leven er aan zit te komen. Of koop voor uw hele hockeyteam passende hockeysokken om het seizoen mee af te sluiten tijdens het eindtoernooi. Het kan vanuit de hockeyvereniging een leuk gebaar zijn om ze cadeau te geven, zeker als een team kampioen is geworden. Onze sokken gaan, mits ze niet kwijtraken, erg lang mee. Het gaat niet alleen om het uiterlijk dus om het dessin. Nee, sterker nog, we vinden het comfort, de ondersteuning en de pasvorm misschien nog wel belangrijker. En zolang u zich houdt aan de wasvoorschriften zal u jaren plezier kunnen hebben van uw hockeysokken. Dankzij de verdikkingen in de hiel en de voorvoet worden blessures preventief weggenomen. En de hockeysokken zijn erg elastisch zodat u scheenbeschermers tussen uw been en sok kunt steken. En dat is bij hockey, maar ook bij sporten zoals rugby en voetbal enorm belangrijk. Als u weleens een hockeystick tegen uw schenen hebt gekregen dan weet u waarschijnlijk wel waar we het over hebben. Dat is een nare ervaring die u liever kwijt bent dan rijk.

Hebt u nog vragen over onze producten? Stel ze gerust aan onze service

Hebt u de hockeysokken gevonden die u wilt kopen? Dan is het zaak om de goede maat uit te kiezen en om aan te geven hoeveelheid paren u wilt bestellen. Kijk ook even bij onze overige producten, misschien kan een extra paar veters voor uw kunstgrasveters wonderen doen. Hebt u alle producten in uw digitale winkelmandje liggen?

  • Log dan in op uw account door uw wachtwoord en profielnaam in te voeren.
  • Betaalt u liever eenmalig? Vul dan al uw adres- en contactgegevens in,
  • Vervolgens betaalt u door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of credit card,
  • We sturen u een bevestiging naar uw inbox en laten het u weten als de sokken uw kant op komen.
  • Daar hoeft u trouwens niet erg lang op te wachten want in principe leveren we al onze producten al binnen een werkdag aan huis!