Hoe kies ik mijn iPad hoesjes?

Ik gebruik al een aantal jaar een iPad en ben daar ontzettend tevreden mee. Als echte Apple fan koop ik ieder product dat het bedrijf uitbrengt. Zodoende weet ik ook al een paar jaar dat de apparaten van Apple wel wat extra bescherming kunnen gebruiken. Het design van de telefoons en de tablets is schitterend, maar wanneer je een splinternieuw iPhone per ongeluk laat vallen zijn de rapen gaat. Die narigheid wil je natuurlijk voorkomen en daarom koop ik al een aantal jaren consistent nieuwe iPad hoesjes. Ieder jaar ontwikkelen de iPad hoesjes zich weer, waardoor je apparaat nog beter beschermd is tegen valschade of krassen. Om de zoveel tijd kies ik daarom weer wat nieuws uit, zodat ik bij de tijd blijf. Ik heb nu denk ik ongeveer 5 hoesjes in de kast liggen. Dat lijkt misschien overdreven, maar ze hebben me vaak genoeg uit de brand geholpen. Ik zou daarom met gerust hart nog 10 exemplaren bestellen. Ik hanteer een aantal criteria wanneer ik op zoek ga naar nieuwe iPad hoesjes:

  • Compatibiliteit
  • Materiaal en duurzaamheid
  • Gebruiksgemak
  • Producent

Compatibiliteit moet je bij Apple producten goed in de gaten houden. Voor je het weet koop je een lading iPad hoesjes die net niet helemaal geschikt zijn voor jou model. Het kan lastig zijn dit allemaal in de gaten te houden en zelfs ik heb hier wel eens moeite mee. Gelukkig brengt Apple niet vaak nieuwe toestellen uit, zoals bij sommige concurrenten wel het geval is. Als je eenmaal weet welk type apparaat je hebt, kun je hier rekening mee houden bij je aankopen. Verder kijk ik altijd zorgvuldig naar het materiaal waarvan het hoesje gemaakt is. Ook zoek ik op het internet naar beoordelingen van andere consumenten. Op deze manier kom ik snel te weten of een nieuwe lijn iPad hoesjes de moeite waard is, of dat ik die serie beter kan overslaan. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk, omdat ik de Ipad hoesjes in principe jaren gebruik.

IPad hoesjes: denk aan gebruiksgemak

Veel mensen denken dat ze gebruiksgemak inleveren wanneer ze een beschermhoesje aanschaffen. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Er zijn tientallen modellen op de markt die het gebruiksgemak van het apparaat zelfs kunnen verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat sommige cases rechtop kunnen staan? Dat vind ik zelf ideaal! Wanneer ik naar bed ga, zet ik de iPad aan de rand van mijn bed. Zo kan ik tv kijken terwijl ik langzaam in slaap sukkel. Bij sommige iPad hoesjes wordt de camera ook beschermd. In principe is dat natuurlijk positief, maar je kunt niet even snel een foto nemen. Ik ben daarom een fan van de originele Apple hoesjes, omdat daar de camera meestal is uitgesneden. Je apparaat is dus beschermd tegen valschade en krassen, maar je kunt wel een spontane foto maken wanneer dat mogelijk is. Gebruiksgemak en bescherming kunnen dus wel degelijk hand in hand gaan. Wel is het dan essentieel dat je kiest voor originele Apple hoesjes, omdat daar vaak het best over is nagedacht. Ga je voor de goedkopere of universele modellen, dan lever je in de regel een behoorlijk stuk gebruiksgemak in.

Waar bestel ik mijn hoesjes?

Ik haal mijn hoesjes al een paar jaar online, bij B2C Telecom. Dit bedrijf heeft een groot assortiment en koopt geregeld nieuwe modellen in. Ik vind hier altijd waar ik naar op zoek ben. Ben je op zoek naar iPad hoesjes van topkwaliteit? Dan hoef je niet verder te zoeken. Surf snel naar https://www.b2ctelecom.nl/apple/ipad-mini/hoesjes-en-cases en leef je uit.