Hotelovernachting in Venlo

Maashof

Bent u op zoek naar een hotelovernachting in de omgeving van Venlo? Kom dan overnachten in Hotel Maashof. Daarnaast bent u ook aan het goede adres voor een borrel, een lekkere lunch of een uitstekend diner. Er wordt gekookt met verse en seizoensgebonden producten, waardoor altijd de beste kwaliteit geleverd kan worden. Wilt u uw overnachting of etentje aanvullen met een activiteit? Dat kan! Bij Hotel Maashof kunt u leuke activiteiten doen in de omgeving van Venlo. Zo kunt u een leuke tour maken door de natuur met e-kickbikes, e-scooters, segways of op een solex. Gaat u liever te voed op pad? Dan kunt u een leuke wandeling maken met de GPS-puzzeltocht.

Hotel Venlo

Hotel Maashof is gelegen aan de rand van Venlo, een centrale locatie in het Zuiden van Nederland. U geniet van de groene omgeving, waar u volledig tot rust kan komen. In de hotelkamers heeft u uitkijk op een viertal forellenvijvers, voor een extra rustgevend gevoel. Heeft u interesse in een overnachting bij hotel Maashof? Er zijn verschillende kamers voor u beschikbaar. Zo hebben ze eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, kamers voor een familie van drie personen en kamers voor een familie van vier personen. Zo zit er altijd een kamer tussen waar u terecht kunt met uw reisgezelschap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij uw voorkeuren? Neem dan contact op met Hotel Maashof!

Een overnachting boeken?

Wilt u een overnachting boeken in het Hotel in Venlo? Dan kunt u gemakkelijk een reservering maken op de website. U vult uw gegevens in, de datum en de diensten waar u gebruik van wilt maken en u kunt uw reservering afronden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het hotel. U kunt een mail sturen of bellen, om snel een antwoord te krijgen op belangrijke vragen. Wilt u liever een afspraak plannen voor u vragen? Dat kan! De medewerkers van Maashof leren u graag beter kennen, om het beste verblijf voor u te kunnen faciliteren.