Huren van een limousine bij Vallei-limousines

Het huren van een limousine is niet iets wat je dagelijks doet. Althans dat geldt voor mij. Nu had een vriendin van mij een goede, of beter gezegd onvergetelijke, ervaring gehad door het huren van een limousine bij Vallei-limousines. Nu is dat echt een vriendin die erg op me lijkt, dus ik dacht dat is een betrouwbare bron. Zij was bij dit bedrijf uitgekomen voor het huren van een limousine voor een vrijgezellenfeest van haar zus. Ze hebben in een roze Chrysler de hele avond rondgereden van restaurant naar concert. Het voordeel was dat dezelfde prive-chauffeur de hele tijd tot hun beschikking stond. Het was een betrouwbaar persoon met een fotografisch geheugen. Hij had namelijk de 8 meiden stuk voor stuk opgehaald bij hun eigen huis en wist na afloop van de avond ook exact terug te rijden. En dit was noodzakelijk want subtiel gezegd hadden de meeste van hen een glaasje te veel op. Dat heb je met vrijgezellenfeesten. Die vriendin van mij zij dat ze een verpletterende indruk maakte en nog nooit zoveel lol hebben gehad in een auto. Het is natuurlijk ook niet zomaar een auto, maar een Chrysler 300 C. En dan ook nog in de kleur roze. De mensen op straat wisten niet wat ze zagen. Verder begreep ik dat het huren van een limousine ook nog vrij betaalbaar was bij Vallei-limousines. Dit waren voor mij al genoeg redenen om een afspraak te maken met Vallei-limousines voor het huren van een limousine. Toch kon ik het niet laten om nog even eerst onderzoek te doen op hun website. Dit was werkelijk waar het extra zetje wat ik nodig had. Ik moest en zou mijn partner verrassen op Valentijnsdag.  Dit door aan te komen rijden op zijn werk in een Hummer H2 limousine. Mijn partner is nogal dol op Snoopdogg en andere hiphop figuren, waarvan ik de naam niet ken. Met deze keuze zou het niet al te serieus zijn, maar wel een enorme verrassing. Een limousine huren is namelijk niet iets wat ik snel zou doen. En ook een beetje op het randje. Maar door deze Hummer H2 te kiezen wist ik zeker dat mijn partner het wel zou waarderen. Dit bleek ook het geval want hij barstte in lachen uit toen ik voor deur van zijn werk stond.

Huren limousine

Mocht je nou niet zo’n type zijn van grote Amerikaanse Hummers? Dan biedt Vallei-limousines nog genoeg andere opties voor het huren van een limousine. Ik zat persoonlijk ook te twijfelen tussen een Chrysler 300 C in het wit. Uiteindelijk heb ik daar niet voor gekozen omdat ik niet wilde dat ik de indruk zou wekken dat ik mijn partner ten huwelijk zou vragen. Het is namelijk echt een auto die uitermate geschikt is voor huwelijken. Dus mocht dat je wens zijn, om voor de kerk afgezet te worden in een limousine, dan is deze optie wellicht een goede. Andere limousines die je kunt huren zijn:

  • Chrysler 300C (roze)
  • Lincoln Towncar Limousine
  • Porsche Cayenne Limousine
  • Dodge RAM 1500

Genoeg opties voor diverse evenementen heb je bij Vallei-Limousines.

Contact

Het voordeel van het huren van een limousine bij Vallei-limousines is dat ze door het hele land verspreid zitten. Je kunt in Almere, Amsterdam, Arnhem, Ede, Rotterdam, Utrecht en Veenendaal bij ze terecht. Een ander pluspunt van de website vond ik dat je de ervaringen van de gebruikers kunt lezen. En deze zijn allemaal enorm positief. Mocht je nog twijfels hebben over het huren van een limousine, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan via lucas@vallei-limousines.nl of via het contactformulier op de website.