Ik zocht een bedrijf voor co-packing

Vorig jaar moest ik mijn bedrijfsvoering uitdunnen omdat ik teveel kosten maakte. Dit was voor mij geen eenvoudig proces omdat ik niet precies wist waar ik zou moeten beginnen met besparen. Ik ben daarom eens even met mijn boekhouder om de tafel gaan zitten en ik heb hem gevraagd of hij misschien mogelijkheden wist om mijn bedrijf toch staande te houden. Toen hij mijn bedrijfsvoering eens bekeek, zag hij dat ik misschien veel voordeel zou kunnen hebben bij co-packing. Ik moet u zeggen dat ik geen idee had wat co-packing precies was, maar omdat het een Engelse term is, dacht ik dat het waarschijnlijk iets nieuws was. Mijn boekhouder vertelde dat een aantal van zijn andere klanten reeds gebruikmaakten van co-packing en dat hen dat allemaal heel erg goed beviel. Genoeg reden voor mij om eens even te kijken wat er allemaal mogelijk was en dus ben ik eens even op het internet gaat zoeken naar meer informatie over co-packing. Ik wist niet precies welk bedrijf hier goed in was en dus ben ik eens even bij bevriende ondernemers gaan kijken of zij ook ervaring hadden met dit onderwerp. Op die manier ben ik heel veel interessante informatie op het spoort gekomen. Ik vond dit allemaal zo waardevol dat ik alles maar eens even op papier wilde gaan zetten. Waarom zou ik kennis waar ik veel aan zou kunnen hebben, namelijk in de vergetelheid verloren laten raken?

co-packing voor een lage prijs

Er was een aantal eisen dat ik stelde aan het bedrijf dat ik zou willen vragen om de co-packing op zich te nemen. Ik wilde ten eerste de zekerheid hebben dat ik goede diensten zou krijgen en ten tweede dat ik niet te veel geld zou moeten betalen voor deze diensten. Ik had namelijk wel in de gaten dat co-packing niet duur hoefde te zijn. Vandaar dat ik graag eens even in contact zou willen komen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Dat was allemaal niet heel moeilijk te regelen, zo ontdekte ik, toen ik eenmaal op de site Flexwerf.nl terecht was gekomen. Ik zag al heel snel in dat men hier heel goede diensten aanbiedt, en dat was precies waar ik ook naar op zoek was. Vandaar dat ik met veel interesse deze site even heb bekeken. Ik heb namelijk heel vaak dergelijke sites gezien waar je als potentiƫle klant heel veel vage informatie krijgt. Ik wilde een serieuze partner voor wanneer het gaat over co-packing en vandaar dat ik duidelijke informatie heel erg op prijs stelde. Ik vind dat men bij Flexwerf.nl heel veel goede kennis van zaken heeft en daar wilde ik graag gebruik van gaan maken, zeker toen ik zag welke tarieven zij hanteren. Ik heb dus eens even contact opgenomen met een van de mensen die bij dit bedrijf werken en van haar heb ik heel veel interessante dingen gehoord. Er stond mij dus niets meer in de weg om hen te vragen om de co-packing op zich te nemen.

Ik ben zeer enthousiast over dit bedrijf

Inmiddels werk ik al een tijdje samen met Flexwerf en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over de co-packing die dit bedrijf voor mij doet. Ik hoef nooit veel te betalen en de diensten worden zeer goed uitgevoerd. Ik ben dus heel erg tevreden en zou willen zeggen:

  • dat ik dit bedrijf aan iedereen van harte aanbeveel
  • ik heel erg veel geld heb weten te besparen
  • dit bedrijf doet wat het zegt, dat vind ik heel fijn

Kijk vandaag nog even op de site van Flexwerf.nl