Inbraakschade

schadeoplossing - InbraakschadeNiemand maakt graag mee dat er bij hem of haar thuis ingebroken wordt. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de inbraakschade die hierbij ontstaat, maar vooral vanwege het gevoel van onveiligheid dat men daarna nog lang zal hebben. Dat is erg vervelend, uw huis zou uw eigen veilige plek moeten zijn, een plek waar u zich op uw gemak voelt, kunt ontspannen en heerlijk kunt slapen. Op het moment dat er eenmaal bij u ingebroken is, verdwijnt dit gevoel van veiligheid toch en dat is erg vervelend. U moet leven met het idee dat er vreemden in uw woning hebben rondgelopen en tussen uw spullen gesnuffeld hebben. En dat hebt u ook nog eens te maken met inbraakschade. U moet daarbij niet alleen denken aan uw eigendommen die ontvreemd zijn, maar ook aan schade die aan uw woning is aangebracht. Om binnen te kunnen komen, worden deuren opengebroken of ramen ingeslagen. En bij het zoeken naar waardevolle zaken kan meubilair beschadigd zijn geraakt. Ook dergelijke schadeposten vallen onder inbraakschade. Als u een inbraak overkomen is, dan wilt u natuurlijk niet alleen uw spulletjes weer terug of een vergoeding ontvangen voor wat u afgenomen is, u wilt ook dat uw meubilair en huis weer hersteld worden.

Kosten van inbraakschade

Om alles zo snel mogelijk te herstellen, neemt u natuurlijk meteen contact op met uw verzekeraar, nadat u de politie ingeschakeld hebt. Uw verzekeringsmaatschappij zal dan een schade-expert langsturen die de inbraakschade komt bekijken en die de hoogte van de vergoeding vast zal stellen. Het kan dan natuurlijk zo zijn dat u het helemaal niet eens bent met de conclusies van het schaderapport. Als dat het geval is, dan is het verstandig om een contra expert in te schakelen, die ook de inbraakschade op komt nemen. Het grote voordeel van een contra expert, is dat deze volkomen onafhankelijk is en daardoor met een andere blik naar uw woning kijkt dan de schade-expert van de verzekeringsmaatschappij. Helaas gebeurt het namelijk nog te vaak dat de schade te laag ingeschat wordt, om kosten voor de verzekeraar te drukken. Hebt u het idee dat dit in uw situatie het geval is, dat de inbraakschade te laag wordt ingeschat en dat u niet de vergoeding krijgt waar u recht op hebt? Aarzel dan niet om een externe expert in te schakelen en de situatie ook door deze persoon te laten beoordelen. U betaalt niet voor niets jaren premie, u hebt dan ook recht op een passende vergoeding op het moment dat u een beroep op uw verzekering moet doen.

Schadeoplossing levert deskundigheid

Hebt u te maken met inbraakschade en hebt u het idee dat u niet de vergoeding krijgt van uw verzekeraar waar u recht op hebt? Ga dan naar Schadeoplossing en vraag een van hen experts om u te helpen met contra expertise. Vaak leeft bij mensen het idee dat het inschakelen van een contra-expert heel duur is, maar het is juist geheel kosteloos. In ieder verzekeringspakket zit namelijk het recht op contra-expertise ingesloten, waardoor het u dus niets kost. Kiest u ervoor om een expert van Schadeoplossing naar uw inbraakschade te laten kijken, dan:

  • kost u dit dus niets
  • levert dit u bijna altijd een hogere vergoeding op
  • wordt u stap voor stap geholpen gedurende het hele schadeproces

De deskundigen van dit bedrijf gaan niets uit de weg, als het nodig is zullen zij zelfs gerechtelijke stappen zetten tegen uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt. In geval van inbraakschade is het dus altijd aan te raden om een contra expert van Schadeoplossing in te schakelen.