Kies voor vast mobiel integratie

Als werkgever bent u uiteraard op zoek naar het beste van het beste op het gebied van telefonie. U wilt niet dat het teveel kost en het liefst heeft u er zoveel mogelijk controle over. Met de vast mobiel integratie is dit precies wat u krijgt. Als u hiervoor kiest dan heeft u uiteenlopende mogelijkheden tot uw beschikking die de telecom-infrastructuur binnen uw bedrijf een stuk simpeler zal maken.

  • Meerdere vaste en mobiele nummers op uw sim-kaart
  • Maximale betrouwbaarheid
  • Onderling gratis bellen

Als u voor de vast mobiel integratie kiest bij Voicedata dan heeft u slechts een aanspreekpunt. U kunt hierdoor dus altijd genieten van de optimale service. Daarnaast krijgt u ook maar een factuur. Hiermee kunt u in een keer heel erg makkelijk zien wat uw medewerkers allemaal doen op het gebied van de telefonie. Lijkt die ene werknemer wel heel erg vaak aan de telefoon te zitten? Dankzij het handige overzicht van Voicedata die u met de vast mobiel integratie krijgt, kunt u eenvoudig zien waar alle telefoontjes naar gepleegd worden. Het wordt zelfs nog beter! Met dit plan kunt u ook heel erg eenvoudig beperkingen opleggen voor uw medewerkers. U bepaalt wat zij wel en niet mogen en bij Voicedata wordt dit vervolgens voor u in orde gemaakt. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

De vele voordelen van vast mobiel integratie

Dat u veel geld kunt besparen door bijvoorbeeld bepaalde beperkingen op te leggen door middel van de vast mobiel integratie is slechts een van de voordelen. U belt onderling ook nog eens gratis en hierdoor zult u waarschijnlijk nog minder kosten kwijt zijn. Ook is het heel erg makkelijk om meerdere vaste en mobiele nummers op een sim-kaart te hebben. Dit betekent dat u niet alleen altijd en overal te bereiken bent, maar dat u hier ook maar een toestel voor nodig heeft. Het is tegenwoordig helemaal niet zo vreemd dat u als werkgever of uw medewerkers van hot naar her gaan. Lange dagen op kantoor maken gebeurt niet meer bij ieder bedrijf. Toch wilt u wel bereikbaar zijn voor uw klanten. Hoe kunt u dit dan het beste aanpakken. Door middel van de vast mobiel integratie hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Bellen uw klanten naar een vast nummer? Dan kunt u deze eenvoudig doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd en overal bereikbaar en hoeft u geen enkele klant te missen. Iedereen binnen het bedrijf kan op deze manier werken waar hen dat het beste uitkomt.

De oplossing voor veel bedrijven

Er zijn een heleboel soorten bedrijven die zeker baat zullen hebben bij het toepassen van de vast mobiel integratie. Denk bijvoorbeeld eens aan een bedrijf wat workshops organiseert. Deze vinden vaak plaats in het weekend wanneer er niemand op kantoor is. Wat gebeurt er als een van de cursisten bijvoorbeeld de locatie niet kunnen vinden of er is een ander probleem? Is er dan wel een nummer dat zij kunnen bellen? Als bedrijf wilt u natuurlijk de best mogelijke klantenservice kunnen aanbieden. Kies daarom voor de vast mobiel integratie. Niemand hoeft dan speciaal naar kantoor te komen om naast de telefoon te gaan zitten, maar het is wel altijd mogelijk om bereikbaar te zijn. Dit maakt het niet alleen voor u een stuk makkelijker, maar ook uw klanten zullen dit heel erg prettig vinden. Tenslotte is er niets zo vervelend als wanneer u een belangrijke en dringende vraag heeft, maar u kunt het bedrijf in kwestie niet bereiken. Met de vast mobiel integratie hoeft dat nooit meer het geval te zijn. Bekijk snel de website https://www.voicedata.nl/.