Koester die speciale momentjes met een digitale fotolijst

fotolijst - Digitale fotolijstIeder leven is een optelsom van momenten. Je leeft je leven en af en toe gebeurt er iets dat het herinneren waard is. Deze momenten definiëren je leven als het ware. Denk aan de eerste keer dat je naar school ging, de eerste zwemles, je middelbare school diploma, het ontmoeten van de liefde van je leven of een trip rond de wereld. Iedere mens heeft natuurlijk zijn of haar eigen momenten. Hierdoor zijn momenten ook vooral speciaal voor de personen zelf. Dat is ook de reden dat het tonen van foto’s vooral leuk is voor degene die de foto’s heeft gemaakt, want voor die persoon hebben die foto’s natuurlijk betekenis. Voor de toeschouwer is dat veel minder het geval. De Rocky Mountains kun je op internet ook wel bekijken, maar het wordt pas speciaal als je er zelf bent geweest. Dat injecteert een foto van de Rocky Mountains als het ware met persoonlijke betekenis. Om dit soort momenten vast te houden en niet te vergeten kun je gebruik maken van een digitale fotolijst. Met een digitale fotolijst kun je de mooiste momenten van je leven bewaren. Maar niet alleen bewaren, want je kunt ze ook dagelijks voorbij laten komen via de slideshow. Wat ook mooi is aan een digitale fotolijst is dat je de foto’s kunt voorzien van achtergrondmuziek. Stel dat je naar Amerika bent geweest en daar hoorde je bijvoorbeeld bepaalde muziek op de radio. Je kunt deze muziek dan downloaden in MP3 vorm en vervolgens toevoegen aan de slideshow op de digitale fotolijst. Zo creëer je als het ware de juiste soundtrack bij de momenten die betekenisvol zijn voor jouw leven. Het is dan ook erg fijn dat je een digitale fotolijst kunt kopen, want op deze manier kun je de momenten blijven koesteren en raken ze niet in vergetelheid. Je leeft immers van moment naar moment, altijd gericht op de toekomst. Zonder foto’s raak je je verleden kwijt en dat is jammer, want juist in het verleden liggen de mooie herinneringen die je hart kunnen verwarmen met nostalgie. Raak die momenten dus niet kwijt en kies voor een digitale fotolijst. Je vindt deze fotolijstjes op fotoslijst.info.

Een digitale fotolijst voor meerdere momenten tegelijk

Het mooie aan een digitale fotolijst is de optie van een slidehow. Je kunt meerdere foto’s tegelijkertijd laten zien. Niet letterlijk tegelijkertijd natuurlijk. Je stelt een timer in en dan worden de foto’s één voor één getoond. Je hoeft er dus niet meer aan te komen en kunt rustig genieten van alle momentjes uit je leven die één voor één voorbij komen. Je kunt alles instellen met een afstandsbediening. Het is dus in feite net een kleine tv. Overigens kun je ook voor een groot fotolijstje kiezen van maar liefst 55 inch. Dus dan is het bijna al een volwaardige tv waar je je foto’s op kunt laten zien. Naast deze opties heb je nog meer opties natuurlijk.

  • Diverse modellen ook geschikt voor de weergave van video (MP4, DivX, Xvid)
  • Geschikt voor diverse geheugenkaarten zoals SD/SDHC en USB stick
  • Stekker in het stopcontact en spelen maar, dus echt plug en play

Je kunt dus ook je favoriete filmpjes laten zien met een digitale fotolijst

Bestellen via fotolijst.info

Als je gaat bestellen, dan kun je altijd rekenen op een snelle levering. Vrijwel alle fotolijstjes die je op de site vindt zijn namelijk op voorraad. Je kunt zorgeloos een aankoop doen, want je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt eenvoudig betalen met iDEAl, creditcard, bankoverschrijving of cadeaubon.