Laat je niet neppen en ga Sim Only vergelijken!

Er heerst een tendens in de zogenaamde telefooncultuur waarbij consumenten worden wijsgemaakt dat ze altijd de nieuwste meest moderne telefoon moeten bezitten. Mensen vergeten echter vaak dat je door Sim Only te vergelijken, veel goedkoper uit kunt zijn. Als er bijvoorbeeld een nieuwe iPhone 7 uitkomt zonder audiojack, dan wordt deze telefoon nog steeds massaal gekocht. Het is immers de nieuwste iPhone en blijkbaar is de iPhone 6 niet goed genoeg meer als er een nieuwer model op de markt is. De ontwerpers van telefoons kunnen er dus mee wegkomen dat ze telefoons niet langer voorzien van een audiojack. Alleen als de telefoon ontploft, dan worden consumenten sceptisch. Het is immers niet bepaald wenselijk dat een telefoon ontploft terwijl je aan het bellen bent. Maar het duurde toch nog vrij lang voordat de iPhone 7 Edge van de markt werd gehaald. Maar eigenlijk wordt je als consument voor de gek gehouden. De verschillen tussen de nieuwste telefoon en hun voorgangers worden steeds kleiner. De iPhone 7 is misschien ietsje scherper, ietsje sneller, ietsje gestroomlijnder, et cetera. Maar als je de iPhone 6 naast de iPhone 7 legt, dan kun je eigenlijk nauwelijks verschil zien. Het is dus puur het idee dat de iPhone 7 nieuwer is. Het is om die reden dat mensen hun abonnement vernieuwen, want ze mogen dan een nieuwe telefoon uitzoeken. Telefoonaanbieder doen net alsof dit een voorrecht is. Maar in feite is het niet meer dan een slinkse methode om consumenten hoge abonnementskosten te laten betalen. Laat je dus niet neppen, houdt je telefoon en kies voor een Sim Only abonnement. Daarmee bespaar je per maand zo maar 20 tot 40 euro. Dat is op jaarbasis al snel 200 tot 400 euro. Je wilt echter natuurlijk wel een Sim Only abonnement dat bij jou past. Daarom kun je via sim-only-vergelijker.com heel gemakkelijk Sim Only vergelijken. Door Sim Only te vergelijken kun je snel en gemakkelijk een Sim Only abonnement vinden dat past bij jouw stijl.

Sim Only vergelijken om het best passende abonnement te vinden

Als je bijvoorbeeld heel veel gebruik maakt van internet, dan is het belangrijk dat je voldoende MB’s hebt voor internet. Als je daarnaast niet tot weinig belt, dan hoef je geen Sim Only abonnement uit te zoeken met veel belminuten. Abonnementen waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms’en zijn dan ook niet bepaald voordelig. Als je echter wel veel belt, dan is het een dergelijk abonnement met onbeperkt bellen en sms’en wel weer heel voordelig. Mocht je vooral van internet gebruik maken via WIFI, dan hoef je natuurlijk ook geen Sim Only abonnement te kopen met veel MB’s. Via de bovenstaande website kun je dus Sim Only vergelijken en je kunt het aantal belminuten, sms’jes en het aantal MB’s aan data gebruiken als filter. Dus als je geen belminuten nodig hebt, dan zet je deze op 0. Zo kun je gemakkelijk Sim Only vergelijken en zie je ook snel welke abonnementen bij jou passen. Als je de telefoon bijvoorbeeld voornamelijk gebruikt voor internet via WIFI, dan kun je kiezen voor het goedkoopte Sim Only abonnement. Via Sim Only vergelijken kom je er al snel achter dat je voor 2,40 euro per maand al een abonnement hebt. Dat is dus iets heel anders dan 30 euro per maand.

Sim Only vergelijken van verschillende providers

Als je Sim Only gaat vergelijken, dan kun je direct aangeven welke providers je wilt meenemen in de vergelijker. Je kunt kiezen voor bekende providers zoals:

  • Ben
  • Vodafone
  • KPN
  • Simpel
  • Simyo
  • Tele2
  • Telfort

De resultaten worden gerangschikt op basis van de prijs oplopend van laag naar hoog. Kijk daarom snel op de website van Sim Only Vergelijker.