Lease auto voor ondernemers

Als beginnende ondernemer kom je vaak voor hoge kosten te staan. Kies je voor een lease auto, dan scheelt dit in ieder geval al één grote investering. Ben jij voor jouw bedrijf veel onderweg, dan wil je natuurlijk graag een goede wagen hebben die er ook mooi uitziet. Waar jij in rijdt, is immers deel van jouw visitekaartje. Veel startende ondernemers, maar ook gevorderde zzp’ers en MKB’ers, kunnen het zich echter niet veroorloven om in één keer een groot bedrag uit te geven aan de aankoop van een nieuwe wagen. Leasen is dan echt een uitkomst, op die manier heb je immers in ieder geval niet te maken met het ineens op tafel moeten leggen van een groot bedrag voor de aanschaf van de auto. Bij een lease auto betaal je immers een vast bedrag per maand, de kosten voor je wagen zijn op die manier dus mooi verspreid en dat is voor je financiële bedrijfsvoering natuurlijk wel zo prettig. In het leasebedrag zitten bovendien meteen de verzekeringskosten en wegenbelasting verwerkt, waardoor je niet te maken hebt met bijkomende kosten. Het scheelt je ook heel wat regelwerk, wat gewoon allemaal door de leasemaatschappij geregeld wordt. Met een lease auto heb je hier zelf gewoon geen omkijken meer naar.

Lease auto heeft nog meer voordelen

Het vermijden van een grote investering, geen omkijken naar betalen van verzekering en wegenbelasting en een vast maandbedrag zijn natuurlijk al goede redenen om voor een lease auto te kiezen. Maar er is nog een belangrijk punt, namelijk het feit dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Waar je bij een eigen voertuig te maken krijgt met noodzakelijke onvoorspelbare kosten voor onderhoud en reparatie, heb je dit probleem met leasen helemaal niet. Bij het maandbedrag voor de lease auto is hier namelijk al rekening mee gehouden. Het bedrag dat jij per maand betaalt, is dus ook echt het bedrag dat jij aan kosten hebt. Zo weet je dus precies wat jouw kosten voor vervoer zijn! Daar komt nog een voordeel bij, namelijk dat je niet zelf je oude auto van de hand hoeft te doen en maar moet afwachten wat voor restwaarde je er nog voor terug krijgt. Na de afgesproken leasetermijn kun jij je lease auto gewoon weer inleveren bij de leasemaatschappij en weer een nieuwe wagen leasen. Ook wat dat betreft heb je dus niet meer met onzekere factoren te maken.

AutoLeaseCentrale biedt veel mogelijkheden

Lijkt een lease auto jou ook een goed idee, vanwege de hierboven genoemde punten? Dan is het natuurlijk nog de vraag waar je nu het beste kunt gaan leasen. Er zijn vele autodealers en leasemaatschappijen in Nederland, maar de beste keus is waarschijnlijk toch wel https://www.autoleasecentrale.nl/. Zij bieden namelijk:

  • voordelige leaseprijzen
  • een groot aanbod
  • veel service
  • maatwerk

Zij kunnen zulke lage prijzen rekenen doordat zij weinig overhead kosten hebben. Zij regelen hun zaken online en dat levert natuurlijk een besparing op met betrekking tot bijvoorbeeld het bedrijfspand. Dat je bij hen kunt kiezen uit een zeer ruim aanbod voor je lease auto, komt doordat zij samenwerken met vele dealers in heel Nederland. Hierdoor kunnen zij niet alleen heel veel verschillende merken en modellen auto’s leveren, maar kunnen zij deze ook altijd heel snel leveren. Je hebt immers geen zin om nog een hele tijd te moeten wachten tot de gewenste wagen eindelijk beschikbaar is. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die zij te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met hen op. Je zult zien dat zij ook een lease auto kunnen leveren die helemaal aan jouw wensen voldoet!