Maak het jezelf gemakkelijk via administratie uitbesteden

Als je zelfstandig ondernemer bent of als je een eigenaar bent van een groot bedrijf, dan heb je vaak veel aan je hoofd. Als je in loondienst bent, dan kun je van alles aan je hoofd hebben, maar in principe hoef je het werk niet mee naar huis te nemen. Je hebt dan een duidelijke scheiding tussen je werkleven en je privéleven. Dus op het moment dat je je kantoor verlaat, dan kun je het werk in principe achter je laten. Natuurlijk komt het soms voor dat je moet overwerken of dat je werk mee naar huis neemt. Er zijn altijd uitzonderingen, maar als je in loondienst bent, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over het bedrijf op het moment dat je uren er opzitten. Dan ben je dus vrij. Als je de baas bent, bijvoorbeeld van een eenmanszaak, dan heb je die luxe niet. Vaak zie je dat ondernemers, vooral beginnende ondernemers, dag en nacht bezig zijn met hun onderneming. Daar komt enorm veel bij kijken, want eigenlijk ben je als eigenaar verantwoordelijk voor alles. Je kunt zaken wel uitbesteden, maar je hebt nog altijd de eindverantwoordelijkheid. Als iemand het verprutst, dan kun je die persoon wel vermanend toespreken of zelfs ontslaan, maar de schade of problemen die zijn ontstaan kun je daarmee niet verhelpen. Daar zit jij dus uiteindelijk toch mee. Je moet dus goed kijken wat je uitbesteedt en aan wie je het uitbesteedt. Als je de administratie wilt uitbesteden, dan is dat helemaal geen gek idee. De administratie is typisch zoiets waar je veel tijd en energie aan kwijt kunt raken als je dat allemaal zelf moet doen. Je hebt immers te maken met allemaal verschillende segmenten binnen het geheel van de administratie. Je hebt te maken met salarisadministratie, facturen, belastingaangiften, et cetera. Maar als je de administratie wilt uitbesteden, dan is het dus wel zaak dat je het uitbesteedt aan een capabel bedrijf. Want als je de administratie gaat uitbesteden en het desbetreffende bedrijf maakt er een potje van, dan ben je natuurlijk nog veel verder van huis. Daarom is het verstandig om een bedrijf uit te zoeken waaraan je de administratie gaat uitbesteden dat betrouwbaar is en al wat langer meedraait. Actium Administratie en Belastingen is wat die zaken betreft een goede keuze. Je kunt je administratie dan ook met een gerust hart toevertrouwen aan Actium.

Administratie uitbesteden aan Actium

Als ondernemer heb je het al druk genoeg, dus als je de administratie kunt uitbesteden, dan is dat natuurlijk erg fijn. Actium kan de volledige administratie voor je regelen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de administratie uit te besteden. Het is ook niet altijd even functioneel om de administratie uit te besteden, want als je bijvoorbeeld gebruik maakt van facturatie software, dan gaat heel veel al vanzelf. Overigens beschikt Actium ook over de nodige software dus als je nog geen goede software hebt voor de administratie, dan kun je daarvoor ook terecht bij Actium.

De verschillende diensten van Actium

Als je de administratie gaat uitbesteden aan Actium, dan mag je de volgende diensten verwachten:

  • Jaarrekening
  • Pre audit
  • Salarissen
  • Personeelsadministratie
  • Belastingen

Dus als je de administratie gaat uitbesteden aan Actium, dan weet je in ieder geval zeker dat ze de zaken direct goed regelen. Tevens is Actium bekend met vrijwel alle soorten van administratie, dus je hebt ook gelijk te maken met een erg compleet bedrijf. Dat is altijd goed om te weten, want het zou jammer zijn als je iets wilt regelen via Actium en dat het opeens niet kan. Lees meer..