Meldt u aan voor onze greenbelt training

Greenbelt training - Q Consult Progress Partners

Lean Sigma Six is één van de grotere cursusaanbieders op het gebied van bedrijven en kantoren. U wilt bijvoorbeeld als werkgever uw personeel stimuleren op alle fronten. Daarnaast wilt u dat productieprocessen en communicatie vaardiger en sneller verlopen. Uiteindelijk komt het er niet alleen op neer dat u efficiënter wilt werken binnen het bedrijf, maar dat u dit tevens uitdraagt naar uw partners en klanten. Volg daarom een greenbelt training bij qcpp.nl omdat u met dit certificaat en de opgedane kennis uw medewerkers kunt inspireren. Als uw bedrijf een mindere periode heeft en u vindt het moeilijk om uw vinger op het probleem te leggen, dan kunt u overwegen om een greenbelt training te doen. Want tijdens deze cursus zult u in 8 dagen tijd vele voorbeelden uit uw eigen werkomgeving en dus uit de praktijk onder ogen krijgen. Dankzij de theorie en de stof die u tijdens de colleges hebt geleerd is het nu wel mogelijk om op de korte en op de lange termijn veranderingen door te voeren. Veranderingen die zowel voor het bedrijf, het personeel en uzelf winstgevend zullen zijn. Met winst bedoelen we niet alleen maar het geld dat u kunt verdienen door het optimaliseren van processen, maar ook het terugdringen van ziekteverzuim, het ontwikkelen van ideeën en nieuwe producten of de verbetering van de communicatie intern en extern. Klinkt een greenbelt training u nu al als muziek in de oren? Lees dan even verder en vergeet niet om onze website eens door te nemen.

Dankzij de greenbelt training kunt u processen soepeler laten verlopen

U kunt zich via de website inschrijven voor een greenbelt training in Waardenburg, Utrecht. We geven deze greenbelt training en ook andere trainingen meerdere keren per jaar zodat u ongetwijfeld een geschikte week kunt uitkiezen. U wordt als participant opgeleid tot een volwaardig projectleider. Dat betekent dat u na de greenbelt training onder andere de volgende vaardigheden hebt geoptimaliseerd:

  • Het stellen van doelen om uw bedrijf mee te veranderen,
  • Communiceren met personeel, met klanten en met zakenrelaties,
  • En het uitvoeren van de gestelde doelen zodat het veranderings- of verbetertraject met goed gevolg wordt uitgevoerd.

Ook al draait het bedrijf waar u werkzaam bent aardig, het kan geen kwaad om te investeren in een dergelijke cursus. Want u zult uiteindelijk de vruchten kunnen plukken want u beschikt over innovatieve methodes om in de toekomst winstgevend te blijven en om uw collega’s te motiveren. Want het draait niet alleen om getallen, ook het menselijke aspect is belangrijk. Een goede teamleider weet beide zaken met elkaar te combineren zodat iedere werknemer zich gewaardeerd voelt. Investeer daarom ook in uw personeel zodat u meer rendement behaalt.

U kunt ook de vervolgcursus bij ons gaan volgen

Nadat u de greenbelt training in acht dagen bij ons hebt gevolgd krijgt u een multiple choice vragentest. Hebt u het gehaald dan krijgt u het certificaat mee naar huis. Het is dan wellicht de moeite waard om niet alleen de greenbelt training af te ronden, maar om nog een stapje hoger te gaan: de blackbelt training. Tijdens deze cursus wordt er nog meer nadruk gelegd op de menselijke kant en tevens wordt er getraind op grote complexe processen. Hebt u nog vragen over de greenbelt training of een andere cursus? Belt u dan eens met onze klantenservice of schrijf ons een e-mail. Ook voor het volgen van geheel andere cursussen zoals Agile en Scrum kunt u bij ons aankloppen. Kijkt u eens naar de diverse bedrijven die u al zijn voorgegaan en abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Lees meer..