Met vloertape vergroot u de veiligheid binnen uw magazijn

Vloertape is er in alle soorten en maten. Het heeft vele doeleindes die we in deze tekst graag even voor u uit de doeken doen. Ieder magazijn, of het nu gaat om een grote fabriekshal of het magazijn van een supermarkt kan wel wat vloertape gebruiken. En dat is waar wij van staandwerk.nl om de hoek kijken. Want u kunt bij ons terecht voor al uw vloertape. De site werkt overigens niet als een webwinkel. We willen dit exclusieve product namelijk enkel beschikbaar maken voor bedrijven met een serieus doel: het vergroten van de veiligheid binnen uw bedrijf. Dergelijk vloertape is namelijk meestal voorzien van een antisliplaag. En dat is wel zo belangrijk want tape dat bijvoorbeeld gebruikt wordt om dozen mee vast te plakken is uitermate glibberig. Nee, vloertape beschikt over eigenschappen die belangrijk zijn voor de veiligheid van uw personeel. En dan hebben we het niet enkel over het materiaal. Want het functioneert ook als signalering. Het kan bijvoorbeeld dienen als afscheiding tussen bepaalde sectoren binnen uw fabriek. Bijvoorbeeld tussen de lopende band en het gebied waar enkel bevoegd personeel mag komen omdat daar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Maar ook om aan te geven dat er met zwaar gereedschap of heftrucks gewerkt wordt. Er zijn talloze manieren waarop u vloertape kunt inzetten om te verduidelijken op welke plek een bepaalde container, pallet of doos neergezet moet worden. Kortom: vloertape is van alle markten en thuis en u kunt het bij ons dan ook in diverse verschijningsvormen bestellen.

Bestel hier vloertape dat het beste past bij uw bedrijf

Dankzij onze vloertape worden ongelukken voorkomen. We hopen dan ook dat u er het belang van inziet. Probeer het maar eens uit, u zult zien dat u er geen spijt van zult krijgen. Ook al denkt uw personeel er aanvankelijk lacherig over, onbewust zullen ze de signalen gebruiken en optimaliseert u daardoor de bedrijfsveiligheid. Reken er maar op dat de mensen van de Arbodienst het gebruik van vloertape dan ook van harte toejuichen. Wat voor soort producten hebben we zoal in ons assortiment?

  • Om te beginnen verkopen we rechtlijnige vloertape in diverse kleuren, allen met antislipcoating zodat niemand er over uit kan glijden. Deze belijning is leverbaar met een dikte tot wel 1 meter breed!
  • Ook signalering kunt u bij ons bestellen. Denk aan letters waarmee u woorden kunt vormen zoals “stop” en “”gevaar” maar ook aan pictogrammen zoals u die op verkeersborden tegenkomt.
  • Naast het feit dat deze producten uitgerust zijn met een antisliplaag is het ook nog eens zelfklevend zodat u het na ontvangst direct kunt plakken op de werkvloer. We raden het dan wel aan om de vloer goed schoon te maken zodat de stickers niet snel zullen slijten.

Kijkt u ook even bij onze overige producten?

Naast deze soorten tape verkopen we ook allerlei andere producten om de bedrijfsveiligheid en de ergonomie te verhogen. U kunt daarbij denken aan ergonomische matten zodat mensen met een zittend beroep geen last krijgen van hun rug en knieën maar ook aan diverse meubelen die kunnen worden ingezet binnen het magazijn. We denken aan statafels, industriestoelen en een stickymat. Op onze site vindt u allerlei informatie waaronder de technische specificaties over ieder product. Wilt u graag bestellen of hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons per mail en telefonisch snel bereiken. Voor de bedrijfshulpverlening bieden we op dit moment de verplichte defibrillator aan, beter bekend als de AED. Hebt u dit medisch apparaat nog niet opgehangen? Bestel dan snel. Lees meer…