Mijn auto uitdeuken zonder spuiten in Borne

Ik heb al jaren mijn rijbewijs en nog nooit grote schade gehad. Ik denk dat ik een voorzichtige rijder ben en altijd goed oplet. Ik rij bijna dagelijks, maar gebruik mijn auto voornamelijk voor kleine stukken. Ik woon 10 kilometer van mijn werk en gebruik de auto vaak om naar mijn werk te rijden. Als het mooi weer is, dan ga ik vaak op de fiets. In een half uurtje ben ik met de fiets op mijn werk en ik vind het fijn om te fietsen. Helaas is het vaak geen lekker weer, of heb ik geen zin en dan ga ik met de auto. Daarnaast gebruik ik de auto voornamelijk om naar de supermarkt te rijden en soms op zondag als ik een uitwedstrijd heb. Ik speel voetbal en om de week hebben wij een uitwedstrijd, soms rijd ik, maar ik kan ook vaak met iemand meerijden. Omdat ik nog nooit grote schade heb gereden met mijn auto, hoef ik ook weinig voor mijn verzekering te betalen en dat wil ik graag zo houden. Ik heb jaren geleden een keer heel langzaam tegen een andere auto aangereden, maar de schade viel erg mee. Bij de andere auto kon je niets zien en mijn auto had alleen een kras. Twee weken geleden reed ik echter tegen een paaltje op. Bij de supermarkt staan paaltjes en ik zag er eentje niet staan toen ik achteruit reed. Ik wilde graag mijn auto laten uitdeuken zonder spuiten in Borne, omdat de schade meeviel. Bij een auto uitdeuken zonder spuiten in Borne betaal je een veel lager bedrag dan wanneer je de auto wel laat spuiten. De lak was slechts een klein beetje beschadigd, dus uitdeuken zonder spuiten in Borne leek mij de beste keuze.

Bij Autoschade Nijland uitdeuken zonder spuiten in Borne

Online zocht ik naar een garage waar ik mijn auto kon laten uitdeuken zonder spuiten in Borne, of omgeving. Ik vond diverse garages, maar zij wilden graag de auto ook spuiten. Ik vond ook de garage Autoschade Nijland en las op hun website http://www.autoschadenijland.nl/uitdeuken-zonder-spuiten-borne.html dat zij ook uitdeuken zonder te spuiten. Het spuiten van een auto is erg veel werk, omdat je vaak eerst moet plamuren. In het spuiten en plamuren zit veel werk, daarom kost dit veel geld. Het uitdeuken van een auto is vaak erg gemakkelijk, voornamelijk als de schade meevalt, zoals bij mij. Ik belde het nummer op de website en vroeg of ik mijn auto langs kon brengen. Er was nog plaats in de garage en ik kon direct langskomen als ik dat wilde. Bij de garage vertelde ik dat ik een paaltje had geraakt en dat ik mijn auto wilde laten uitdeuken zonder spuiten in Borne. De monteur raadde mij aan om dit ook te doen, omdat dit veel goedkoper zou zijn. Het uitdeuken zo snel afgerond zijn en ik kon de auto later die dag ophalen.

Een goedkope oplossing

Later die dag kwam ik langs bij Autoschade Nijland om mijn auto op te halen. Van de deuk kon je niets meer zien, slechts een beetje lakschade, de monteur had erg goed werk geleverd. De prijs voor het uitdeuken zonder spuiten in Borne was erg laag, omdat het weinig werk was. Mijn auto zag er weer goed uit en de latschade zou bijna niemand opvallen. Voor een auto uitdeuken zonder spuiten in Borne kan ik Autoschade Nijland aanraden.

  • Spuiten is vaak erg duur
  • Uitdeuken is snel klaar
  • De monteur had goed werk geleverd
  • De reparatie was erg goedkoop