Mijn Kapper Vlaardingen is Haarmode Louise

Als je op zoek bent naar een uitstekende kapper Vlaardingen en omstreken? Stop dan niet met zoeken en ga eens langs bij Haarmode Louise. Deze kapper Vlaardingen knipt zowel dames als heren. In dit sfeervolle salon kreeg ik uitstekend advies over de nieuwste trends en welke kapsels het beste bij me zouden staan. Ik wou immers eens wat anders na tientallen jaren dezelfde haarsnit te hebben. Mijn kapster zocht samen met mij naar een nieuw en trendy kapsel dat mij uitstekend zou staan. Bij deze kapper Vlaardingen krijg ik ook altijd een klantvriendelijke behandeling. Als ik binnenkom in het kapsalon voel ik me niet een nummertje. Alle medewerkers kennen me daar al bij naam en bieden me steeds een koffietje aan. Vaak hoef ik niet eens lang te wachten voor het mijn beurt is. Ook kan ik altijd genieten van uitstekend advies. Dat niet alleen voor haarsnits, maar ook voor de diverse behandelingen die ze aanbieden. Zo krijg ik elke keer opnieuw het gevoel dat ik niet gewoon wat geld kom brengen. Nee, deze kapper Vlaardingen haar medewerkers zijn allemaal gepassioneerd en willen gewoon het beste voor jou. Dan vind ik het helemaal niet erg om voor een goede kapper te betalen. Jij wel?

Waarvoor kun je bij deze kapper Vlaardingen terecht?

Deze kapper Vlaardingen biedt bijzonder veel behandelingen voor hem en haar aan. Natuurlijk hoef je niet elke behandeling te hebben. Gelukkig kan je wel altijd rekenen op goede tips en advies. Zo kan je ook na de knipbeurt je haar op de juiste manier blijven verzorgen. Bij deze kapper Vlaardingen kan je onder andere terecht voor volgende diensten:

  • Haaradvies
  • Knippen
  • Verven
  • Highlights
  • Permanenten
  • Bruidkapsels
  • Scheren
  • Trimmen

Ik heb prima stijladvies gekregen

Toen ik de eerste keer bij deze kapper Vlaardingen langsging wou ik eens een totaal nieuw kapsel. De kapster die mijn haren ging knippen was vlot in de omgang. Toen ik aangaf dat ik “eens wat anders wou” vond ze dat helemaal niet erg. Integendeel, ze begon spontaan te vragen naar wat ik mooi vond en gaf dan eerlijk aan of het kapsel dat ik in gedachten had wel bij me zou passen of hoe het beter bij me zou passen. Daarbij hield ze rekening met mijn haartype – veel en vettig haar – en mijn gezichtsvorm. Niet elk kapsel staat immers goed bij elk gezicht. Dankzij het goede advies van de kapster heb ik in vertrouwen een keuze kunnen maken uit één van haar suggesties. Ik moet zeggen dat het kapsel me heel erg bevalt. Sindsdien maak ik altijd een afspraak bij deze kapper Vlaardingen om zeker te zijn dat ik haar weer als kapper heb. De kapster kent me heel goed en weet perfect wat ik wens. Ik dacht nooit dat het niet belangrijk zou zijn een “vaste” kapper te hebben, maar dat blijkt dus heel erg fout te zijn. Dankzij deze kapper Vlaardingen hebben ik geleerd dat het goud waard is om een kapper “te hebben” die je door en door kent. Die kapper weet immers perfect wat je mooi vindt, hoe moeilijk of makkelijk je haar te verzorgen is en zal steeds op jouw wensen inspelen. Daarnaast biedt Haarmode Louise al haar medewerkers voortdurend bijscholingen aan. Zo zijn die steeds op de hoogte van de nieuwste haartrends, -technieken en -producten. Op deze manier blijven zij in staat om up to date advies te geven aan al de klanten van deze kapper Vlaardingen. Ga er eens langs. Je mag er zeker van zijn dat je het je niet zal beklagen!