Mobiel windscherm voor aangenaam buiten zitten

Heb jij al een mobiel windscherm? Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om de aanschaf hiervan te overwegen! We hebben in Nederland te maken met een gematigd klimaat, waarbij de temperaturen een groot deel van het jaar eigenlijk prima zijn om lekker even op het terras te gaan zitten. Tenminste, als het niet regent. Maar wat is nu vaak het geval op de dagen dat het droog is? Dat de wind wel waait en er daardoor voor zorgt dat het toch niet prettig is om stil te zitten buiten. Dat het waait is niet zo heel vreemd, gezien de ligging van ons land. Maar het is wel jammer dat we daardoor zo weinig op ons terras zitten. Met een mobiel windscherm kun je ervoor zorgen dat je wel veel vaker in de buitenlucht zit! Deze houdt de wind immers voor je tegen, waardoor het echt al snel heel aangenaam is. Zo zul je veel vaker buiten komen en dat is voor ons allen van belang. We zitten immers veel te veel binnen en we kunnen wel wat meer frisse lucht gebruiken, net als wat zonlicht. Kies dus voor een mobiel windscherm en je zult vaker op je terras zitten!

Mobiel windscherm heeft voordelen

Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten windschermen te koop, maar een mobiel windscherm dat van glas gemaakt is, heeft zo zijn voordelen ten opzichte van andere modellen en materialen. Een eerste voordeel is natuurlijk het feit dat deze gemakkelijk te verplaatsen is en daardoor op iedere gewenste plaats neergezet kan worden. We weten allemaal dat de wind steeds weer uit een andere hoek waait. Wil je achter jouw huis een windvrije plek creëren, dan zou dat betekenen dat je een heel groot stuk zou af moeten zetten met windschermen. Dat is niet nodig op het moment dat je voor een mobiel windscherm kiest. Deze kun je steeds meebewegen met de windrichting, waardoor je met slechts één scherm er eigenlijk al voor kan zorgen dat je een windstille plek hebt. En heb je het scherm niet nodig, dan kun je deze gewoon in je schuur rijden en daar opbergen. Een ander groot voordeel van een mobiel windscherm dat van glas gemaakt is, is dat jij je uitzicht behoudt. Je kunt gewoon je hele tuin blijven zien en dat is natuurlijk ook zeker heel erg prettig!

Je vindt het bij Ter Huurne

Er zitten dus verscheidene voordelen aan het gebruik van een mobiel windscherm:

  • je kunt deze verplaatsen met de windrichting
  • het scherm is gemakkelijk te verplaatsen naar de berging
  • het glas zorgt ervoor dat jij je uitzicht behoudt

Kies je voor de schermen van Premonta, die je kunt kopen bij Ter Huurne, dan profiteer je bovendien van een prachtige uitstraling. Hun schermen zijn afgewerkt met RVS, waardoor het geheel er gewoon heel mooi uitziet. Bovendien biedt dit merk nog een voordeel, aan de randen van RVS zijn namelijk koppelogen bevestigd, waarmee je verschillende delen aan elkaar kunt maken. Je kunt een mobiel windscherm van hen namelijk in drie breedtes krijgen, te weten 100, 150 en 200 centimeter. Al deze verschillende maten kun je aan elkaar koppelen op de manier zoals jij dit wilt. Zo kun je dus één scherm kopen, als dit voor jou voldoende is, maar je kunt ook ervoor kiezen om verschillende exemplaren aan te schaffen en deze aan elkaar te verbinden op de manier die op dat moment het handigst is. Meer over de mogelijkheden die je hebt met een mobiel windscherm van Premonta, vind je op de website van Ter Huurne, leverancier van deze uitstekende producten!