Niet genoeg bagageruimte? Gebruik dan dakkoffers!

Hebt u een kleine auto? Of hebt u juist een stationwagen? Hoe u het ook wendt of keert, als u op vakantie gaat dan wilt u wel alle benodigde spullen moeiteloos mee kunnen nemen. Als u een kleine auto hebt dan reist u misschien met zijn tweeën. Er is plek op de achterbank en in de achterbak. Als u een grotere auto hebt dan zitten uw kinderen wellicht al op de achterbank. U krijgt in al deze gevallen problemen want hoe krijgt u alle kleren en andere spullen mee in de auto? Simpel: door dakkoffers te kopen bij alleskanmee.nl. Vrijwel elke auto heeft de optie op zijn dak om dakkoffers aan te bevestigen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u hier zelfs hulpstukken bij bestellen, uiteraard via onze handige webwinkel. Voordat u dakkoffers gaat bestellen is het wel van belang dat u de juiste dakkoffers uitkiest. U kunt natuurlijk een foutje maken. Dan hebt u 14 dagen de tijd om de dakkoffers terug te sturen. U krijgt dan snel een alternatief artikel toegestuurd of uw geld terug. Op onze site vindt u een handig filmpje om dit probleem in de eerste plaats mee te voorkomen. We leggen u aan de hand van een aantal simpele stappen uit hoe u berekent welke dakkoffers geschikt zijn voor uw model auto.

Dakkoffers zorgen ervoor dat u ruim kunt zitten

Dankzij deze dakkoffers kunt u toch dat ene kledingstuk, dat extra zakje met etenswaren of een extra setje ski’s meenemen. Geen ruzie meer tijdens het inpakken van de auto omdat er geen keuzes meer hoeven te worden gemaakt wat wel en niet mee kan. Natuurlijk betekent dit niet dat u alsnog veel overtollige spullen mee moet nemen op vakantie, maar voor grotere gezinnen zijn dakkoffers absoluut een welkome aanvulling.

  • U kunt namelijk meer tassen en koffers meenemen op reis,
  • Terwijl u wel meer zitruimte hebt. Uw kinderen hoeven niet achterin te zitten, omringd door allerlei tassen en koffers.
  • En u kunt bij ons diverse aanvullende producten kopen. Wilt u bijvoorbeeld graag uw fietsen meenemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen naast fietsendragers en dakkoffers ook trekhaken, skidragers, sneeuwkettingen, wieldoppen en nog veel meer.

De dakkoffers zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld direct uw favoriete merk uitkiezen en binnen die categorie op zoek gaan naar de dakdragers die op uw auto passen. Maar hebt u nog geen enkel idee welke artikelen u kunt gebruiken? Maak dan even gebruik van de keuzehulp. Daar vindt u categorieën zoals junior koffers, flexibele koffers en accessoires zoals montagesystemen en zelfs adapters.

Kiest wel de juiste koffers uit?

Hebt u nog vragen aan onze klantenservice of wilt u de koffers eens met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch. Op onze website kunt u de openingstijden vinden. U kunt direct al uw gewenste producten afrekenen en meenemen. Maar ligt Noord-Brabant niet bepaalt naast de deur, dan kunt u ons ook even mailen of bellen. We voorzien u graag van persoonlijk advies. Wellicht dat u nadien een cijfer wilt geven over de service en de website. We hebben op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van een 8,4. Daar zijn we erg trots op maar we willen uiteraard een nog hoger cijfer. Opbouwende kritiek kunt u daarom in de vorm van een korte recensie achterlaten op onze website. We doen er alles aan om enkel de beste producten in te kopen van kwalitatief hoogstaande producenten. Komt u daarom af en toe eens een kijkje nemen op de site naar ons vernieuwde aanbod!