Nolin

Sinds 2000 is Nolin actief in het ontwerpen, drukken en verspreiden van gratis publicaties voor verschillende organisaties en stichtingen. Publicaties worden gezien als een belangrijk element in de marketingmix van deze klanten, omdat op deze manier vrijwilligers en donaties kunnen worden geworven. Juist voor deze organisaties en stichtingen is dit van groot belang, terwijl de financiële middelen om publicaties te realiseren vaak beperkt of zelfs helemaal afwezig zijn. Nolin uitgevers bedacht daarom het SponsorPublicatieConcept waardoor stichtingen en organisaties gratis publicaties kunnen realiseren en zodoende gebruik kunnen maken van de voordelen die deze publicaties hen te bieden hebben.

Wat doet Nolin?

De 50 á 60 mensen die werkzaam zijn bij Nolin zorgen ervoor dat het ontwikkelen van een publicatie van ontwerp tot aan verspreiding voor u gratis gerealiseerd kan worden. Dit gebeurt aan de hand van het SponsorPublicatieConcept. De medewerkers van Nolin zoeken voor u bedrijven uit de omgeving waar uw publicatie verspreid wordt die bereid zijn om dit mogelijk te maken. Wanneer een bedrijf een publicatie wil sponsoren wordt er in dank voor deze sponsoring een naamsvermelding van het bedrijf gedaan in de desbetreffende publicatie. Op deze manier hebben zowel de sponsoren als de organisaties en stichtingen baat bij de werkwijze van Nolin.

Natuurlijk is niet alleen het gratis realiseren van groot belang bij Nolin. Ook de inhoud en de stijl moeten volledig aansluiten bij wat u wilt uitstralen als bedrijf. Nolin werkt dan ook nauw samen met zijn klanten om samen tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Zo kan Nolin onder andere terugkerende publicaties zoals magazines realiseren, maar kan er bijvoorbeeld ook eenmalig een tijdloze brochure worden gerealiseerd door Nolin.

Nolin is niet alleen expert op het gebied van marketing en communicatie voor maatschappelijke organisaties, maar vindt het ook van belang om zelf bij te dragen aan de maatschappij. Zo biedt Nolin stageplaatsen aan leerlingen uit het MBO en zorgen wij er op deze manier voor dat onze kennis wordt overgedragen aan een volgende generatie. Daarnaast gebruikt Nolin zoveel mogelijk natuurlijk licht, gebruikt Nolin groene energie en proberen alle medewerkers van Nolin het papierverbruik tot een minimum te beperken.

Voor wie werkt Nolin?

Nolin is door de jaren heen actief geweest voor vele verschillende stichtingen en organisaties. Juist de organisaties en stichtingen die zelf geen financiële middelen hebben om publicaties te realiseren zijn bij Nolin aan het juiste adres. Zo heeft Nolin onder andere publicaties gerealiseerd voor Stichting Heppie, Stichting Sportbelang SGK en Vereniging Harstdromen.nl. Nolin uigevers werkt met trots voor deze organisaties en helpt ook u graag bij het realiseren van een gratis publicatie. Wilt u weten wat Nolin voor uw stichting of organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Nolin, zodat de medewerkers u kunnen vertellen wat zij voor u kunnen realiseren